Φαίη Σκορδά Λιάγκας Γιώργος Λιάγκας ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ Η Σάσα Σταμάτη παραδέχτηκε ότι έκανε Botox

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Αφού ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ την «κάρφωσε» η ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ Φαίη Σκορδά..."

Η Σάσα Σταμάτη παραδέχτηκε ότι έκανε botox ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ
Αφού την «κάρφωσε» η Φαίη ΣκορδάΤην αισθητική επέμβαση που έκανε στο πρόσωπό της παραδέχτηκε η Σάσα Σταμάτη το πρωί της Τρίτης, αφού η Φαίη Σκορδά την «κάρφωσε» στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό».

 

«Με γεια!» είπε η 33χρονη παρουσιάστρια στη Σάσα  Σταμάτη και συνέχισε: «Δεν βλέπετε μια διαφορά στο πρόσωπο της Σάσας; Με γεια το μποτοξάκι!». 



Και τότε, η Σάσα Σταμάτη σχολίασε: «Δεν ντρέπεσαι; Ωραία φίλη…».

 

Την αντίδρασή του εξέφρασε ο Γιώργος Λιάγκας, που απευθυνόμενος στη σύζυγό του είπε: «Εγώ θα τη στηρίξω, αν δεν θέλει να το πει… Κάθισες και την "έδωσες" ότι έκανε botox;», με την ίδια τη Σάσα να παραδέχεται ότι όντως υποβλήθηκε σε ενέσεις botox, κάνοντας μάλιστα χιούμορ για το γεγονός ότι δεν μπορεί να κουνήσει τους μύες του μετώπου της.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ Οι επτά ξανθιές διεκδικούν τη θέση της Ζέτας στο DWTS

Το ενδεχόμενο να παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια το νέο Dancing With The Stars, μοιάζει ολοένα και πιο μακρινό! Το κανάλι τη θέλει απεγωνσμένα και ψάχνει όλο αυτό το διάστημα τη χρυσή τομή. Αν όμως αυτό δε συμβεί, ποια θα θέλατε να σας καλησπερίζει κάθε Κυριακή;Μαρία Μ ΠΕΚΑτώρου

Οι τηλεθεατές θα ταυτιστούν απόλυτα με το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν της. Extra bonus τα πειράγματά της που θα έχουν στόχο φυσικά το Γιάννη Λάτσιο.  








Φαίη Σκορδά



Θα κάνει το πρωινό στον ΑΝΤ1 μαζί με το σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα. Έχει ευφράδεια λόγου και την αγαπάει το κοινό. Το θέμα όμως είναι πως θα καταφέρει να τα συνδυάσει όλα. Οι τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες λένε πως η Φαίη είναι η πιο πιθανή για τη θέση της Ζέτας.








Δούκισσα Νομικού



Πάνω της θα μεγαλουργήσει η dream team της Ζέτας. Ο Γιάννης Μαρκετάκης θα της κάνει κάθε φορά το πιο ωραίο μακιγιάζ, ο κομμωτής Βασίλης Μπουλούμπασης θα της κάνει πρωτότυπα χτενίσματα και ο στυλίστας Γιώργος Σεγρεδάκης θα τη ντύνει με δημιουργίες, τόσο των ελλήνων, όσο και των ξένων σχεδιαστών μόδας. Άραγε θα επικρατήσει το κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη;









Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Σκορδά-Λιάγκας: Αυτό είναι το τρέιλερ του «Πρωινού»!




Το τρέιλερ της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, που θα παρουσιάζουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ήδη προβάλλεται από τον Ant1!
Πρόκειται για ένα τρέιλερ με χιούμορ, ωραία μουσική, αλλά και μία γκάφα που κάνει ο παρουσιαστής. Του χύνεται ο καφές και η Φαίη του λέει χαρακτηριστικά: «Αμάν βρε Γιώργο»!


Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr







ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ
source: http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/325610/i-sasa-stamati-paradehtike-oti-ekane-botox/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ…