Υπουργός στρατόπεδο πληροφορίες ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Ινδία

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επιθέσεις ενόπλων με στόχο ένα αστυνομικό τμήμα και ένα στρατόπεδο στο βόρειο κρατίδιο......

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Ινδία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Επίθεση με 12 νεκρούς σε αστυνομικό τμήμα και στρατόπεδο




Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επιθέσεις ενόπλων με στόχο ένα αστυνομικό τμήμα και ένα στρατόπεδο στο βόρειο κρατίδιο της Ινδίας, το Τζαμού και Κασμίρ, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός του κρατιδίου Όμαρ Αμπντουλάχ.



Ο ίδιος είπε ότι συνεχίζεται η ανταλλαγή πυρών στο στρατόπεδο στην περιοχή Σάμπα του Τζαμού, κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν και πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς για να δοθούν περισσότερες πληροφορίες.



Όπως είπε ο Αμπντουλάχ, η χρονική συγκυρία και ο τόπος όπου εκδηλώθηκαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις υποδηλώνουν ότι στόχος τους ήταν να δυναμιτίσουν τις συνομιλίες ανάμεσα στους Πρωθυπουργούς της Ινδίας και του Πακιστάν που είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 29 Σεπ Τεμβρίου.



«Υπάρχουν δυνάμεις που ανέκαθεν προσπαθούσαν να εκτροχιάσουν την όποια ειρηνευτική διαδικασία που έχει ξεκινήσει. Ανέκαθεν ήθελαν να διατηρήσουν ζωντανή την ένταση στην κοιλάδα και στο κρατίδιο. Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση» είπε ο ίδιος. Σύμφωνα με τον Αμπντουλάχ, οι ένοπλοι διέσχισαν τα σύνορα από το Πακιστάν χθες.



ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, Ιδιωτικοι Ντετεκτιβ Καρδιτσα ο υπουργός Εσωτερικών, κοστος παρακολουθησης απο ντετεκτιβ Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ντετεκτιβ λευκωσια ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



Ο πρωθυπουργός, ντετεκτιβ πατρα τιμεσ ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».



Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, ιδιωτικος ερευνητης για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη - Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.



Οι «φίλοι» θέλοντας να τον... τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.



Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.



Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!







Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.



Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.



Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.








ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/587501/auxanetai-o-arithmos-ton-nekron-stin-india/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…