Ρόδο Ρόδο σεξ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ Ραφαέλε Σολέτσιτο: Δεν είμαι δολοφόνος
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ Ο κατηγορούμενος γραφεια ντετεκτιβ για τη δολοφονία της Βρετανίδας ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μέρεντιθ Κέρσερ δηλώνει ότι οι κατηγορίες εναντίον ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ του είναι «παράλογες»..."
Ραφαέλε Σολέτσιτο: Δεν είμαι δολοφόνος ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ
google_ad_client = 'ca-pub-9424341373533789';
google_ad_channel = '7008043064';
google_override_format = 'true';
google_ad_width = 440;
google_ad_height = 60;
google_ad_type = 'text';
google_color_link = '#002f5c';
google_color_text = '#454648';
google_color_url = '#002f5c';
google_color_url = '#002f5c';
google_color_bg = '#f2f2f2'
google_language = 'el';
google_ad_region= "test";
Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Βρετανίδας Μέρεντιθ Κέρσερ δηλώνει ότι οι κατηγορίες εναντίον του είναι «παράλογες»
Την ώρα που ακόμα αναζητείται ο δολοφόνος της Βρετανίδας φοιτήτριας, Μέρεντιθ Κέρσερ, που έχασε τη ζωή της στην Περούτζα πριν έξι χρόνια, οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι, Αμάντα Νοξ και ο πρώην Ιταλός φίλος της, Ραφαέλε Σολέτσιτο, καλούνται και πάλι στο δικαστήριο.
Βέβαια, η Αμερικανίδα Νοξ δικάζεται ερήμην της καθώς δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ιταλία, καθώς όπως δήλωσε υπάρχει προκατάληψη απέναντί της, ωστόσο, ο Σολέτσιτο εμφανίστηκε στο δικαστήριο.
Ο νεαρός που καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό το 2009 σε 25 χρόνια κάθειρξης, αλλά αθωώθηκε μαζί με την Νοξ το 2011 -απόφαση που ακυρώθηκε από το ανώτατο δικαστήριο τον περασμένο Μάρτιο- έκανε δηλώσεις σχετικά με τη ζωή του μετά τη δολοφονία της Κέρσερ.
«Θα ήθελα να καταλάβετε ότι αυτές οι κατηγορίες εναντίον μου είναι παράλογες. Δεν υπάρχει κάποια βάση για να με κατηγορήσουν, να με βάλουν φυλακή. Δεν εύχομαι σε κανέναν στη Γη να περάσει ό,τι πέρασα», δήλωσε ο Σολέτσιτο.
Μάλιστα, χαρακτήρισε «ψευδαίσθηση» τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στο μαχαίρι που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.
«Σας ζητώ να κοιτάξετε την πραγματικότητα», είπε στους δικαστές και συμπλήρωσε ότι η ζωή του είναι ένας εφιάλτης που περνάει τα όρια της φαντασίας.
«Αυτή τη στιγμή δεν έχω πραγματική ζωή», συμπλήρωσε ο 29χρονος Ιταλός και τόνισε ότι δ�Μεγάλη ΒρετανίαΒρετανία</a> βρέθηκε νεκρή, με το κορμί της να φέρει 47 μαχαιριές, ενώ σύμφωνα με τη νεκροψία είχε υποστεί βιασμό.
Οι τρεις κατηγορούμενοι ήταν η Νοξ και Σολέτσιτο, καθώς και ο Ρούντι Γκουέντε, ο οποίος καταδικάστηκε σε 16 χρόνια κάθειρξη για ανθρωποκτονία και σεξουαλική επίθεση, παρόλα αυτά το δικαστήριο κρίνει ότι δεν έδρασε μόνος.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.
Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέ�ΕλλάδαΕλλάδας</a> και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.
Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για "clubbing", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».
«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.
Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της...Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.
"Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων", δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.
Η έκθεση με τίτλο "Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία απιστια Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ να απιστια το Αποφύγουμε;" βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.
Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.
Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.
Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.
Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.
"Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας γραφεια ντετεκτιβ κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, γραφεια ντετεκτιβ ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες", σύμφωνα με την έρευνα.
Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.
Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.
Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.
Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΙΣΤΙΑ
source: http://www.protothema.gr/world/article/326045/rafaele-soletsito-den-eimai-dolofonos/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΜΟΙΧΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ ΑΠΙΣΤΙΑ…