ΠΡΟΠΟ ΠΡΟΠΟ ΠΡΟΠΟ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ήθελαν -έστω- τον βαθμό

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ήθελαν -έστω- τον βαθμό

Ήθελαν -έστω- τον βαθμό ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

Πικραμένοι είναι στον Βύζαντα που δεν πήραν έστω έναν βαθμό στο Ελ Πάσο από την Καλλιθέα.








Οι Μεγαρείς κατάφεραν προσωρινά να ισοφαρίσουν, αλλά δέχτηκαν και δεύτερο γκολ. Δεν βρήκαν τα αποθέματα να φέρουν εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια, γραφεια ερευνων ηρακλειο παρότι η προσπάθεια που έκαναν ήταν φιλότιμη. Θέλοντας και μη η προσοχή έχει στραφεί στην αναμέτρηση της προσεχούς αγωνιστικής, που είναι με τα Χανιά εντός έδρας. Ο Γιάννης Τοπαλίδης υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Ιερόθεου Μαζιώτη που εξέτισε την ποινή του, ντετεκτιβ κοστοσ αμφίβολος παραμένει ο Νίκος Γκαϊδατζής, ντετεκτιβ καρδιτσα ενώ επιστρέφει ο Νεκτάριος Μαρίνης. Τη Δευτέρα (25/11) η ομάδα είχε ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (26/11).




ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Πικέ: «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».



«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», ιδιωτικοι ερευνητεσ τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:



Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Πρωτοποριακή συσκευή μεταδίδει ήχους μέσω του ανθρώπινου σώματος!

Η συσκευή Ishin-Den-Shin χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνοΗ Disney ανέπτυξε μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία μεταδίδει ήχο μέσω του ανθρώπινου σώματος, σύμφωνα με το BBC.



Ο λόγος για τη συσκευή Ishin-Den-Shin (στα ιαπωνικά σημαίνει «όταν σκέφτεται το μυαλό, τα μεταδίδει η καρδιά»).



Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσει ήχους και ακολούθως τους μετατρέπει σε αθόρυβα σήματα, τα οποία μεταφέρονται μέσω του σώματος του ατόμου που κρατάει το μικρόφωνο.



Στη συνέχεια, όταν το συγκεκριμένο άτομο ακουμπήσει το δάχτυλό του στον λωβό του αυτιού ενός άλλου ατόμου, ιδιωτικοι ερευνητεσ λαρισα σχηματίζεται ένα «οργανικό μεγάφωνο» και τα αθόρυβα σήματα μετατρέπονται σε ήχους.



Η νέα συσκευή δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της Disney στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ.



Αυτή την εβδομάδα, ντετεκτιβ σαντορινη της απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο στην έκθεση Ars Electronica στο Λιντς της Αυστρίας.



Ο καθηγητής του πανεπιστημίου Σάλφορντ, Τρέβορ Κοξ δοκίμασε την εφεύρεση και σχολίασε: «Είναι μαγικό. Ακούς ήχους που έρχονται από το πουθενά».



Στην ιστοσελίδα της Disney στο διαδίκτυο, αναφέρεται, ότι «το ηλεκτροστατικό πεδίο που δημιουργείται από τη συσκευή προκαλεί μια σχεδόν ανεπαίσθητη δόνηση στο λωβό, με αποτέλεσμα το δάχτυλο και το αυτί να λειτουργούν ως φυσικά μεγάφωνα, που μετατρέπουν σε ήχο τα κωδικοποιημένα σήματα».



Όπως διευκρινίζεται, «τα σήματα μεταδίδονται από σώμα σε σώμα σε κάθε φυσική επαφή μεταξύ δύο ατόμων».




ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://footballleaguenews.gr/teams/south/vizas/item/25557-ήθελαν-έστω-τον-Ξ²Ξ±ΞΈΞΌΟŒ.html

ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…