Λονδίνο Ρόδο χρήματα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Για 480.000 λίρες πουλήθηκε το πρώτο σπίτι του Τζον Λένον
ντετεκτιβ κομοτηνη ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Έναντι 480.000 ιδιωτικοι ντετεκτιβ βρετανικών λιρών πουλήθηκε σε δημοπρασία στο ιδιωτικοσ ερευνητησ Λίβερπουλ το ντεντεκτιβ χαλκιδα σπίτι στο οποίο πέρασε τα πέντε πρώτα χρόνια της ζωής του ο Τζον Λένον..."
Για 480.000 λίρες πουλήθηκε το πρώτο σπίτι του Τζον Λένον ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
Έναντι 480.000 βρετανικών λιρών πουλήθηκε σε δημοπρασία στο Λίβερπουλ το σπίτι στο οποίο πέρασε τα πέντε πρώτα χρόνια της ζωής του ο Τζον ΛένονΈνας ανώνυμος πλειοδότης αγόρασε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας τη μονοκατοικία όπου έζησε ο Λένον, σε απογοήτευση άλλων θαυμαστών των Beatles που έκαναν προσφορές για το σπίτι.
«Θα ήθελα πολύ να γίνει δικό μου» δήλωσε ο Τζάκι Χολμς που ταξίδεψε από το Λονδίνο προκειμένου να παραστεί στη δημοπρασία. «Προσωπικά δεν νομίζω ότι αξίζει τα χρήματα που δόθηκαν. Είναι το πιο ακριβό σπίτι στην περιοχή. Αυτός είναι ο λόγος που η κοινή λογική επικράτησε στο τέλος» είπε.
Ένας από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες, ο οποίος δεν ήθελε να κατονομαστεί, δήλωσε στο γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων ότι πιθανώς η χήρα του Λένον ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής που κέρδισε το σπίτι: «Η Γιόκο (Όνο) ήταν μάλλον στο τηλέφωνο», ανέφερε.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.
Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέ�ΕλλάδαΕλλάδας</a> και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.
Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για "clubbing", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».
«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.
Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου
Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική τηςΗ Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.
Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.
Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.protothema.gr/culture/article/323848/gia-480000-lires-poulithike-to-proto-spiti-tou-lenon/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…