Λεωφορεία Θεσσαλονίκη κοινωνία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ - Κοινωνία - Απεργεί την Τετάρτη ο ΟΑΣΘ

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Κοινωνία - Απεργεί την Τετάρτη ο ΟΑΣΘ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ Μετ εμποδίων θα γίνονται αύριο, οι μετακινήσεις και στη Θεσσαλονίκη.



Όπως ανακοινώθηκε από τον Ο.Α.Σ.Θ. με ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης</a>, θα πραγματοποιήσει 24ΩΡΗ Απεργία την Τετάρτη, συμμετέχοντας στη Γενική Απεργία που προκήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε.



Κατά την ημέρα της απεργίας ο Οργανισμός, θα κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:25΄ και το τελευταίο 23:18΄περίπου.



Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:30΄ - 06:25΄. Ο Ο.Α.Σ.Θ. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού διότι λόγω της 24ωρης απεργίας θα παράσχει μερικώς, κατά την ημέρα της απεργίας, με προσωπικό ασφαλείας ως ο νόμος ορίζει, τις υπηρεσίες του στο επιβατικό κοινό της πόλης μας.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ Κρήτη: «Συναγερμός» για τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης

Ο άνδρας, πιθανόν ρωσικής κατ αγωγής, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή - Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για έναν τραυματία τουρίστα, στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ στο Σέλινο Χανίων, στην έξοδο προς τη Σούγια.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, που είναι ηλικίας 50-55 ετών, και πιθανόν Ρώσος, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή με ομάδα τουριστών.



Ο τουρίστας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο.



Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ενώ σπεύδει και δύναμη της πυροσβεστικής.



Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr




Παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστίας για τη βία στην Αίγυπτο

Καταγγέλλει την «ακραία πολιτική βία» και ζητά τη διεξαγωγή έρευνας για τις δολοφονίες από τις δυνάμεις ασφαλείαςΗ Διεθνής Αμνηστία ζήτησε σήμερα τη διεξαγωγή μιας ανεξάρτητης έρευνας για τις δολοφονίες από τις αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας, καθώς και για τα βασανιστήρια και τις παραβιάσεις του δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου και της συνάθροισης.



Η ανατ ροπή από τον στρατό του Αιγύπτιου προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι τον Ιούλιο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ έπειτα από μαζικές διαδηλώσεις εναντίον του, προκάλεσε το ξέσπασμα «ακραίας πολιτικής βίας», αναφέρει η οργάνωση στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.



«Μεταξύ της 14ης και 18ης Αυγούστου τουλάχιστον 1.089 άνθρωποι σκοτώθηκαν, πολλοί εξαιτίας της χρήσης υπερβολικής και εξαιρετικά δυσανάλογης φονικής βίας από τις δυνάμεις ασφαλείας», ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ δήλωσε ο Πίτερ Σπλίντερ, εκπρόσωπος της Διεθνούς Αμνηστίας στη Γενεύη.



Οι αιγυπτιακές δυνάμεις ασφαλείας δεν κατάφεραν να αποτρέψουν ή να τερματίσουν ένα κύμα διαδογματικών επιθέσεων εναντίον των κοπτών, σύμφωνα με τον Σπλίντερ, ο οποίος αναφέρθηκε σε επιθέσεις εναντίον της μειονότητας αυτής που αποτελεί το 10% του πληθυσμού της Αιγύπτου.



«Το εύρος της παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων —περιλαμβανομένων του δικαιώματος στη ζωή, του δικαιώματος σε μια δίκαιη δίκη, του δικαιώματος της μη υποβολής σε βασανιστήρια, του δικαιώματος στην ελευθερία της έκφρασης και συνάθροισης— απαιτεί μια επείγουσα, αμερόληπτη, ανεξάρτητη και πλήρη έρευνα», υπογράμμισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι τα αποτελέσματα της έρευνας θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα.



Τη Δευτέρα η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νάβι Πιλάι επανέλαβε την έκκλησή της για τη διενέργεια μια έρευνας για τις δολοφονίες αυτές, καθώς και το αίτημά της να σταλεί μια ομάδα στην Αίγυπτο για να εκτιμήσει την κατάσταση.






ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=273761&catID=3

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ…