Κυβέρνηση ΟΤΕ όραση ακανονιστες πλακες «Μια κυβέρνηση που παρανόμησε τερματίζει μια παράνομη κατάληψη»

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

ακανονιστες πλακες Ο πρόεδρος της «Δράσης» Θόδωρος Σκυλακάκης σε δήλωσή του για τα γεγονότα στην ΕΡΤ ανέφερε πως, μια κυβέρνηση......

«Μια κυβέρνηση που παρανόμησε τερματίζει μια παράνομη κατάληψη» ακανονιστες πλακες Δήλωση του Προέδρου της Δράσης Θόδωρου Σκυλακάκη για τα γεγονότα στην ΕΡΤ




Ο πρόεδρος της «Δράσης» Θόδωρος Σκυλακάκης σε δήλωσή του για τα γεγονότα στην ΕΡΤ ανέφερε πως, «μια κυβέρνηση που παρανόμησε (όπως προκύπ ΤΕΙ από την απόφαση του ΣτΕ), τερματίζει μια παράνομη κατάληψη που στηρίζει για ιδιοτελείς λόγους μια ακραία λαϊκιστική αντιπολίτευση, στο όνομα μιας μεταρρύθμισης που ποτέ δεν επιχειρήθηκε ειλικρινά».



Και συνεχίζει, «"Μεταρρύθμισης" που ακυρώθηκε από τον τρόπο στελέχωσης της νέας «δημόσιας τηλεόρασης» που υποκατέστησε τα πραγματικά προσόντα (μόρφωση, εξειδίκευση κ.λπ.), με μερικούς μήνες προϋπηρεσίας στην παλιά ΕΡΤ και κατέληξε στην πρόσληψη ουσιαστικά των ίδιων ανθρώπων».



«Η επιτομή της τραγωδίας που ζει η χώρα τα τελευταία χρόνια» καταλήγει ο κ. Σκυλακάκης



Όπως αναφέρει η «Δράση» στην απόφαση του Στε αναγράφεται πως:



«Διατάσσουμε 1. Την αναστολή της εκτέλεσης της προσβαλλόμενης υπʼ αριθ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 Κοινής Υπουργικής Απόφασης αποκλειστικά ως προς το μέρος της, με το οποίο προβλέπεται α) ότι διακόπτεται η μετάδοση ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και η λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων της ΕΡΤ Α.Ε., ακανονιστες πλακες και β) ότι οι συχνότητες της ΕΡΤ Α.Ε. παραμένουν ανενεργές (άρθρο 2 παρ. 2 περ. β της παραπάνω Κ.Υ.Α.).»



Δείτε όλες τις εξελίξεις στην ΕΡΤ



ακανονιστες πλακες Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, λατομεια πηλιου που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, ακανονιστες πλακες θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».



Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, ακανονιστες πλακες πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ακανονιστες πλακες Συναυλία του Νίκου Ξυδάκη στον Κήπο του Μεγάρου

Με τίτλο "Βρεχει στην
Εθνική Οδό και με την συμμετοχή των
Γεωργία Νταγάκη, Γιώργη Χριστοδούλου,
Ηλία Βαμβακούση και τους  Pop Eye.Με  την πολυαναμενόμενη συναυλία
του Νίκου Ξυδάκη κορυφώνονται το
Σάββατο 14 Σεπ Τεμβρίου στις 9 το βράδυ,
οι εκδηλώσεις του κήπου που φέτος
πλημμύρισε από μουσική και κόσμο. Ο
Νίκος Ξυδάκης, ο σπουδαίος 'Ελληνας
συνθέτης επιστρέφει στο Μέγαρο και στον
υπέροχο κήπο του, για να παρουσιάσει
μια νέα προσέγγιση του έργου του "Η
Εκδίκηση της Γυφτιάς", έργο σταθμό στην
ελληνική μουσική που αγαπήθηκε πολύ
και θεωρείται πλέον κλασικό. Στη μοναδική
αυτή συναυλία, το δικό τους χρώμα θα
προσθέσουν γνωστά τραγούδια του συνθέτη
που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία,
αλλά και κάποια που θα ακουστούν για
πρώτη φορά σε συναυλία.

 

Η βραδιά έχει τον τίτλο
‘Βρέχει στην Εθνική Οδό’ ενός από τα
ωραιότερα κομμάτια της ‘Εκδίκησης της
Γυφτιάς’, λατομεια πηλιου ενός τραγουδιού ‘φευγάτου’
ντυμένου μελαγχολικά με τους στίχους
του Μανώλη Ρασούλη. Μια ματιά στην
ταυτότητα του ‘Εκδίκησης’ : έτος
κυκλοφορίας 1978, εταιρία παρ αγωγής η
Λύρα του Νίκου Πατσιφά, λατομεια πηλιου η μουσική του
Νίκου Ξυδάκη, οι στίχοι του Μανώλη
Ρασούλη, η παραγωγή του Διονύση
Σαββόπουλου. Τραγουδιστής ο αξέχαστος
Νίκος Παπάζογλου(συμμετείχαν η Σοφία
Διαμαντή και ο Διονύσης Σαββόπουλος).
Το εξώφυλλο υπογράφει ο Αλέξης
Κυριτσόπουλος.


 

Τα τραγούδια που θα
ακουστούν θα είναι γνώριμα και αγαπημένα:
Ιερά Οδός, Παντοκράτορας, Αέρας της
Αγάπης, Κάιρο Ναύπλιο Χαρτούμ, Τι θέλω
τι, ακανονιστες πλακες Γρήγορα η ώρα, ακανονιστες πλακες Ιζαμπώ, Καστριτσιάνικο,
Ερωτικό, Ιλισσός, ακανονιστες πλακες Φυσά βοριάς, Τα ρόδα
του ανέμου, Κυνός, Κοιμωμένη, Σαν μια
ταινία, Φίλε αδελφή ψυχή, με μέλι, Στη
ρωγμή του χρόνου, Βρέχει στην Εθνική
Οδό, Από περιέργεια υπάρχω, Κανείς εδώ
δεν τραγουδά, Αλμπατρος, Μετανάστης
στην αγκάλη σου, Στην Πόλυ, ακανονιστες πλακες Στην αρχή
των τραγουδιών, Συνεργεία, Χαβαλεδιάρικο,
Δασάκι, Τροχαίο, Γέμισε μου το ποτήρι,
Σουμιτζού, Από τη γυναίκα, Τρελή κι
αδέ σποτη, Μη φοβάσαι, Οι Μάγκες.

 

Την ορχήστρα αποτελούν οι
μουσικοί: Δημήτρης Μπουζάνης(πιάνο),
Δημήτρης Χουντής(σαξόφωνο), Γιώργος
Διαμαντόπουλος(πλήκτρα), Θάνος
Μιχαηλίδης(τύμπανα), λατομεια πηλιου Ηλίας Βαμβακούσης(ούτι)
και η Γεωργία Νταγάκη(λύρα)


Την επιμέλεια 
της ορχήστρας έχουν ο Δημήτρης
Μπουζάνης και ο  Γιώργος Διαμαντόπουλος

 

 

Προπώληση
εισιτηρίων: €10,00.

Πώληση εισιτηρίων
κατά την είσοδο την ημέρα της 
συναυλίας: €12,00



ακανονιστες πλακες
source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/605354/mia-kuvernisi-pou-paranomise-termatizei-mia-paranomi-katalipsi/

ακανονιστες πλακες…