Εφορία εφορία Εισαγγελέα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Μόλις το 30 των προστίμων εισπράττονται από άτομα μεγάλου πλούτου

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Στα 36,4 εκατ. ευρώ ανήλθαν στο 9μηνο Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου 2013 οι εισπραχθέντες φόροι και πρόστιμα που βεβαίωσε η......

Μόλις το 30% των προστίμων εισπράττονται από άτομα μεγάλου πλούτου ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Στα 36,4 εκατ. ανήλθαν στο 9μηνοοι εισπραχθέντες φόροι και πρόστιμα που βεβαίωσε η Εφορία




Στα 36,4 εκατ. ευρώ ανήλθαν στο 9μηνο Ιανουαρίου - Σεπ Τεμβρίου 2013 οι εισπραχθέντες φόροι και πρόστιμα που βεβαίωσε η Εφορία κατά την διάρκεια ελέγχων σε αυτοαπασχολούμενους και άτομα μεγάλου πλούτου.



Σημειώνεται πως βάσει του Μνημονίου η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων θα πρέπει έως το τέλος του 2013 να έχει διενεργήσει 910 έλεγχους σε αυτοαπασχολούμενους και άτομα μεγάλου πλούτου, γραφεια ιδιωτικων ερευνων λαρισα αλλά και να εισπράξει το 65% όλων των βεβαιωμένων φόρων και προστίμων, ιδιωτικοι ερευνητεσ θεσσαλονικη στέλνοντας 110 υποθέσεις στον οικονομικό εισαγγελέα μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2013.



Συνολικά στο 9μηνο Ιανουαρίου - Σεπ Τεμβρίου 2013 οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών έχουν διενεργήσει 951 ελέγχους, έχοντας ήδη ξεπεράσει τον στόχο του Μνημονίου, ωστόσο στο σκέλος των εισπράξεων διαπιστώνονται προβλήματα, καθώς έχει εισπραχθεί μόλις το 29% των φόρων και προστίμων, ήτοι 10,5 εκατ. ευρώ σε σύνολο βεβαιωθέντων φόρων 36,4 εκατ. ευρώ.



Βάσει του Μνημονίου στο 9μηνο 2013 θα έπρεπε να είχαν εισπραχθεί τουλάχιστον 23,66 εκατ. ευρώ, αλλά και να έχουν σταλεί στον οικονομικό εισαγγελέα περισσότερες από 82 υποθέσεις, όταν από την αρχή του έτους έχουν σταλεί μόλις 24.



Υπενθυμίζεται πως με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρη οι ανωτέρω υποθέσεις έχουν περάσει στην αρμοδιότητα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου.



ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Ξήλωσαν» αυθαίρετες κατασκευές από μαγαζί στο Κολωνάκι

Σε επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας...Αυθαίρετες κατασκευές από επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας, απομάκρυνε το πρωί συνεργείο του δήμου Αθηναίων.



Τα μικτά κλιμάκια του δήμου Αθηναίων (δ/νσεις καθαριότητας, κύπρο ιδιωτιπολεοδομίαπολεοδομίας</a> και Πρασίνου) πραγματοποιούν ελέγχους για πολεοδομικές παραβάσεις και αυθαίρετες κατασκευές σε επιχειρήσεις της Αθήνας.



Οι έλεγχοι ξεκίνησαν το καλοκαίρι από την πλατεία του Αγ. Θωμά στην περιοχή Γουδή και μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί η πλατεία Βάθη, το Μεταξουργείο, το Γκάζι, η πλατεία Αγ. Ανδρέα, ντετεκτιβ καλαματα η Λαμπρινή και η οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου. ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Κύπρος: Καπνογόνα αντί για βιβλία σε τσάντα μαθητή

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον 16χρονο μαθητήΑνήλικο μαθητή Λυκείου 16 ετών αναζητεί η Αστυνομία στη Κύπρο σε σχέση με το περιεχόμενο της σχολικής του τσάντας. Σήμερα το πρωί άνοιξαν τα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης στη Κύπρο και η τροχαία έκανε ελέγχους σε μοτοσικλέτες στις οποίες επέβαιναν μαθητές.



Ένας από αυτούς εγκατέλειψε την μοτοσικλέτα πέταξε τη τσάντα του στο δρόμο και διέφυγε πεζός. Όταν ελέγχθηκε η τσάντα του βρέθηκαν 12 καπνογόνα. Από τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, ιδιωτικοι ντετεκτιβ τιμεσ εντοπίστηκε η ταυτότητα του μαθητή ο οποίος αναζητείται.


ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/601688/molis-to-30-ton-prostimon-eisprattodai-apo-atoma-megalou-ploutou/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…