Ελλάδα Αθήνα Γερμανία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ Στενότερη συνεργασία για το νέο ΕΣΠΑ

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ Την πρόθεση για στενότερη συνεργασία, ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020 της ΕΕ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ πιστοποιούν Έλληνες και Γερμανοί αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης......

Στενότερη συνεργασία για το νέο ΕΣΠΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ Δρομολογείται από την Ελληνογερμανική Συνέλευση




Την πρόθεση για στενότερη συνεργασία, ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020 της ΕΕ, πιστοποιούν Έλληνες και Γερμανοί αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κοινή Διακήρυξη της 4ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης. Μάλιστα, όπως σημειώνεται, «οι ελληνικοί και οι γερμανικοί δήμοι και περιφέρειες θα πρέπει να βοηθηθούν και να υποστηριχθούν με αμοιβαιότητα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ προκειμένου το νέο αυτό εργαλείο να οδηγήσει σε μια βιώσιμη ανάπτυξη».



Η συνεργασία αυτή, όπως σημειώνεται, θα ξεδιπλωθεί με δράσεις στην Ελλάδα καταρχήν στη «διαχείριση των στερεών αποβλήτων, των δημόσιων αγαθών όπως το νερό, την ενέργεια», δευτερευόντως σε «υπηρεσίες προσχολικής αγωγής, για νέους και άτομα της τρίτης ηλικίας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ σε δράσεις της Κοινωνίας των πολιτών» και επίσης «στην οργάνωση των δομών της Τ.Α. και στη βελτίωση της Δημόσιας Διοίκησης».



Στόχος της Ελληνο-γερμανικής Συνεργασίας είναι να ενθαρρυνθούν να προχωρήσουν σε συνεργασίες οι μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις. Η Γερμανία θα συνεχίσει να ενισχύει την τουριστική δυναμική από τη Γερμανία προς την Ελλάδα. Ειδική αναφορά γίνεται στη δράση της Κοινωνίας των πολιτών υπό τη μορφή ελληνικών και γερμανικών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όπως σημειώνεται «η Ελληνο-γερμανική Πρωτοβουλία της Κοινωνίας των πολιτών (GGCS) αποτελεί απαραίτητο βήμα διαλόγου».



Στη διακήρυξη, την οποία συνυπογράφουν η �ΕλλάδαΕλλάδας</a>, αναφέρεται ότι «με τις εξαιρετικά μεγάλες μεταρρυθμίσεις που ήδη υλοποιήθηκαν στην Ελλάδα ενισχύθηκαν οι οικονομικές σχέσεις των δυο χωρών και δίνονται περαιτέρω κίνητρα για επενδύσεις». Όπως σημειώνεται, οι πολιτικές ανάπτυξης είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την προσέλκυση επενδύσεων. Η δημιουργία και διασφάλιση ενός ασφαλούς οικονομικού και επενδυτικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα είναι το κλειδί για να λυθεί «το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας που είναι η βιωσιμότητα του χρέους».



Στο πλαίσιο της διαδημοτικής ανταλλαγής, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει 100 συναντήσεις σε 26 δήμους και περιφέρειες. Ο αριθμός των συνεργασιών προβλέπεται να διπλασιασθεί το 2014.

Εξίσου αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των «Γραφείων Δημάρχων». Ήδη υπάρχουν ένα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη και κρίνεται ότι θα ήταν καλό τα γραφεία αυτά να στελεχωθούν από μεικτές αντιπροσωπείες με αιρετό πολιτικό υπεύθυνο. Αντίστοιχα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ συστήνεται να δημιουργηθούν αντίστοιχα «Γραφεία Δημάρχων» και στη Γερμανία, υπό την εποπτεία των γερμανικών ενώσεων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.




ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.



Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.



































Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.






Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.



Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!



Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέ�ΕλλάδαΕλλάδας</a> και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.







Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.



«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για "clubbing", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».



«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.


ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/604062/stenoteri-sunergasia-gia-to-neo-espa/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΡΙΚΑΛΑ…