Εκκλησία ποδήλατο ΟΤΕ κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη Eshop Ορεινή Ναυπακτία ξαποσταίνοντας στον Πλάτανο

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Η ορεινή Ναυπακτία αν και τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στην κούρσα των δημοφιλών τουριστικών προορισμών......

Ορεινή Ναυπακτία, ξαποσταίνοντας στον Πλάτανο κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Το γραφικό κεφαλοχώρι είναι το κατάλληλο μέρος για εξορμήσεις




Η ορεινή Ναυπακτία αν και τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυναμικά στην κούρσα των δημοφιλών τουριστικών προορισμών, διατηρεί ακόμα την αγνότητα και την αυθεντικότητα της, προσφέροντας παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία σε όλο της το εύρος.



Για εσάς που αγαπάτε την φύση, ιστοσελίδες θεσσαλονίκη την πεζοπορία στα βουνά και την χαλάρωση που σου χαρίζει μια εκδρομή μακριά από πολύβοους προορισμούς, τα χωριά της είναι η καλύτερη επιλογή. Στα 880 μέτρα υψόμετρο θα συναντήσετε το γραφικό κεφαλοχώρι Πλάτανος. Πρόκειται για ένα από τα πιο ζωντανά και πολυπληθή χωριά της περιοχής και σίγουρα το κατάλληλο μέρος για εξορμήσεις.







Ένα μεγάλο πλατάνι που υπήρχε στη θέση Μεγάλη Βρύση, έγινε η αφορμή για να πάρει το όνομα του. Χτισμένο σύμφωνα με τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά των σπιτιών της Ρούμελης, ο Πλάτανος συγκεντρώνει ντόπιους και τουρίστες στην κεντρική του πλατεία, που τη στολίζει η εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Γευθείτε το ονομαστό κρασί του και μιλήστε με τους ντόπιους για τις δυνατότητες που είχαν οι πρόγονοι τους στο εμπόριο τα περασμένα χρόνια, που ήταν γνωστοί ως Κραβαρίτες. Ο ποταμός Εύηνος αποτελεί ένα ακόμα χαρακτηριστικό στοιχείο του χωριού, όπως επίσης και η τεχνητή λίμνη Ευηνολίμνη.



Δραστηριότητες







Ο Πλάτανος θα γίνει το ορμητήριο σας για την περιήγηση και γνωριμία των γύρω χωριών και την μοναδική φύση της περιοχής. Θα λατρέψετε τη βόλτα στην Ευηνολίμνη και το εντυπωσιακό τεχνητό φράγμα, αφού στη διαδρομή σας θα συναντήσετε πέτρινα γεφύρια και παραδοσιακούς μύλους μέσα στο δάσος. Οι περίπατοι στα βατά μονοπάτια του χωριού, κατασκευη newsletter μέχρι κάποιο εξωκλήσι ή ένα μοναχικό παγκάκι θα διώξει μακρυά το άγχος της καθημερινότητας, διαφημιση στο ιντερνετ ενώ παράλληλα η περιοχή είναι κατάλληλη και για βόλτα με ποδήλατο ή ακόμα και για ορειβασία. Μπορείτε επίσης να επισκευθείτε την ξακουστή Χώμορη και τα χωριά Άγιος Δημήτριος και Περδικόβρυση, μέσα σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο.



Πού θα μείνετε







Τα πετρόχτιστα «Σπιτάκια της Ιφιγένειας» είναι ένα όμορφο παραδοσιακό κατάλυμα που προσφέρει οικογενειακή φιλοξενία όλους τους μήνες του χρόνου. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου γευθείτε την παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής.



Ο ξενώνας «Αλωνάκι» είναι η δεύτερη επιλογή σας. Έχει πάρει την ονομασία του από το ομώνυμο κατάφυτο βουνό στα δυτικά του οικισμού και προσφέρει επίσης τη δυνατότητα φαγητού στο εστιατόριο του και την αίθουσα πρωινού.



Πώς θα φτάσετε



Από τη Ναύπακτο ακολουθείτε τη διαδρομή προς Ορεινή Ναυπακτία. Μετά από δέκα περίπου χιλιόμετρα ξεκινάει η ανάβαση και περίπου 40 λεπτά αργότερα θα φτάσετε στον Πλάτανο. Η διαδρομή είναι μοναδική καθώς στο μεγαλύτερο μήκος της διασχίζει πυκνά δάση.



Εναλλακτικά λίγο πριν από το Αγρίνιο στην Εθνική Οδό Αντίρριου-Ιωαννίνων στρίβετε προς Θέρμο. Μετά το Θέρμο ακολουθείτε τις πινακίδες για Πλάτανο και περίπου 25 λεπτά μετά θα έχετε φτάσει.

Η τρίτη διαδρομή από Λαμία και μέσω Αράχωβας καταλήγει στον Πλάτανο.






κατασκευη και προωθηση ιστοσελιδων ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, ηλεκτρονικά καταστήματα περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.



Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.



Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.





Πηγή: Cretalive.gr





Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες


Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.



Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..



Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.



Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.



Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.



Πηγή: Flashnews.gr
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησηςΆμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.



Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, δωρεαν διαφημιση στο ιντερνετ ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, διαχειριση e shop κ.α.), kατασκευη ιστοσελιδων η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, δημιουργία ιστοσελίδων η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».



Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, δημιουργια καταλογου προιοντων σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.



Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.



Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ[htΑστυνομίαΑστυνομίας</a></a> σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop
source: http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/599186/oreini-naupaktia-xapostainodas-ston-platano/

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop…