Διοίκηση διοίκηση διοίκηση ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Και η υπομονή έχει τα όριά της
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Έντονα παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί στο οικονομικό εξέφρασαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι παίκτες του Πανιωνίου......
Και η υπομονή έχει τα όριά της ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Το οικονομικό είναι Πρώτο Θέμα συζήτησης στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου
Έντονα παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί στο οικονομικό εξέφρασαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι παίκτες του Πανιωνίου στον Νίκο Παντελή, ο οποίος μαζί με τον Αντώνη Μανίκα, καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσουν την ηρεμία στα αποδυτήρια.
Οι παίκτες των Νεοσμυρνιωτών περίμεναν χθες να πάρουν ένα ποσό, αφού η διοίκηση του συλλόγου τούς είχε υποσχεθεί πως θα υπάρξουν πληρωμές μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.
« παιδιά, πρέπει να κάνουμε υπομονή. Οφείλουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας», ήταν μεταξύ άλλων οι ατάκες που είπαν οι κ.κ. Παντελής και Μανίκας στους παίκτες.
Αυτό, όμως, είναι κάτι που λένε σε καθημερινή βάση και, παρότι η κατάσταση σε αυτόν τον τομέα είναι οριακή, εκείνοι οφείλουν να κάνουν τη δουλειά τους και να μην πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων όσα έχουν πετύχει μέχρι σήμερα.
Πηγή: sport-fm.gr
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»
Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, πετρα διακοσμηση Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, διακοσμηση τοιχου με πετρα που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.
Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, πλακεσ πηλιου κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, επενδυση τοιχου με τεχνητη πετρα απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.
Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».
Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κοντά στην "Αποστολή"
Οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της Εκκλησίας είπε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος Πυλώνα κοινωνικής σταθερότητας χαρακτήρισε την ΄΄Αποστολή΄΄ ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος στη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.
«Χωρίς την κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, χωρίς την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και της ΄΄Αποστολής΄΄ η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα ήταν βαθύτερη και ανεξέλεγκτη», πλακες πεζοδρομιου τιμες είπε ο Σεβ. κ. Δημήτριος, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του έργου, τη μεθοδικότητα και τη διαφάνεια του Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής.
Ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής και ο Γενικός Διευθυντής της ΄΄Αποστολής΄΄, στη δίωρη συνάντησή τους, εξέτασαν λεπτομερώς τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη της κρίσης στην Ελλάδα καθώς και τις επιπτώσεις που δημιουργεί στην οικογένεια και κυρίως στα παιδιά.
Ο κ. Δήμτσας παρουσίασε οικονομικό απολογισμό των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, τον IOCC και την ΄΄Αποστολή΄΄ και ενημέρωσε διεξοδικά για τα νέα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί.
«Οι Έλληνες υποφέρουν και αυτό το βιώνουμε καθημερινά», είπε ο κ. Δήμτσας και πρόσθεσε, «για να έχει κανείς μία τάξη μεγέθους της κρίσης θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Τα δέματα αγάπης που προσφέρει η ΄΄Αποστολή΄΄ σε οικογένειες που ζουν κάτω από 8.000 ευρώ ετησίως, το 2011 έφθασαν τα 7.851, πετρα διακοσμητικη τιμες το 2012 διανεμήθηκαν 35.583 και μόνο το α΄εξάμηνο του 2013, πλακες καρυστου 33527».
Επίσης ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και έκανε λόγο για την μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία την Ελλήνων ομογενών που στάθησαν στους εμπερίστατους αδελφούς τους.
Ο Σεβ. Δημήτριος αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ευχαρίστησε τον κ. Δήμτσα για την αναλυτική ενημέρωση και πρόσθεσε: «Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της ΄΄Αποστολής΄΄. Είμαι πεπεισμένος ότι γρήγορα η κρίση θα ξεπεραστεί και η Ελλάδα θα βρει τη θέση της. Οι προσπάθειες στήριξης μας συνεχίζονται, εξετάζουμε το ενδεχόμενο άμεσης νέας βοήθειας».
Μ.Κ.Ο. ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος (πλατεία Κυνοσάργους), Τ.Κ.: 11743, Τηλ.: 213 0184400,www.mkoapostoli
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ
source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/602824/kai-i-upomoni-ehei-ta-oria-tis/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…