Δικηγόροι κυβέρνηση Μπερλουσκόνι ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Από μία κλωστή κρέμεται η ιταλική κυβέρνηση
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Νέες προειδοποιήσεις εξέδωσαν οι σύμμαχοι του Μπερλουσκόνι ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση συνεργασίας, σε περίπτωση που η κεντροαριστερά του πρωθυπουργού, ντετεκτιβ ροδοσ Ενρίκο Λέτα, αρνηθεί να......
Από μία κλωστή κρέμεται η ιταλική κυβέρνηση ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Νέες προειδοποιήσεις των συμμάχων του Μπερλουσκόνι
Νέες προειδοποιήσεις εξέδωσαν οι σύμμαχοι του Μπερλουσκόνι ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση συνεργασίας, ντετεκτιβ ναουσα σε περίπτωση που η κεντρο Αριστερά του Πρωθυπουργού, Ενρίκο Λέτα, αρνηθεί να δώσει παράταση στην ακρόαση της επιτ ροπής της Γερουσίας που θα αποφασίσει για την αποπομπή ή μη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά την κατα δικαστική απόφαση του Εφετείου.
Χθες ήταν η πρώτη μέρα της συνεδρίασης της αρμόδιας Επιτ ροπής, αλλά η συνεδρίαση διεκόπη και δόθηκε αναβολή 24 ωρών ώστε, σύμφωνα με πληροφορίες ιταλικών μέσων, να επεξεργαστεί ο εισηγητής της κεντροδεξιάς της τοποθέτησή του.
Η συνεδρίαση ξαναρχίζει απόψε στις 8 το βράδυ, ωστόσο δε λείπουν οι εντάσεις, καθώς η κεντρο Αριστερά, όπως και το κίνημα Πέντε Αστέρια του Μπέπε Γκρίλο δεν επιθυμούν να παραταθεί η διαδικασία, ενώ το κόμμα του Μπερλουσκόνι προσπαθεί να κερ�δικηγόροδικηγόροι</a> του Μπερλουσκόνι έχουν εν τω μεταξύ προσφύγει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων για το νόμο που προβλέπει την έκπτωση ενός Γερουσιαστή από το αξίωμά του σε περίπτωση καταδίκης.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, ιδιωτικοι ντετεκτιβ κυπροσ που έφτασα πριν από σένα!»
Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, ντετεκτιβ πατρα τιμεσ Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.
Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.
Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».
Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Κρήτη: «Συναγερμός» για τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης
Ο άνδρας, πιθανόν ρωσικής κατ αγωγής, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή - Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για έναν τραυματία τουρίστα, στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, στο Σέλινο Χανίων, στην έξοδο προς τη Σούγια.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, που είναι ηλικίας 50-55 ετών, και πιθανόν Ρώσος, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή με ομάδα τουριστών.
Ο τουρίστας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο.
Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Χανιά, ενώ σπεύδει και δύναμη της πυροσβεστικής.
Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/580512/apo-mia-klosti-kremetai-i-italiki-kuvernisi/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…