Αίγυπτο Ρομάν Αμπράμοβιτς εκλογές ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Δικαστήριο έθεσε υπό απαγόρευση τους Αδελφούς Μουσουλμάνους

From nmnwiki
Jump to navigation Jump to search

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αιγυπτιακό δικαστήριο απαγόρευσε σήμερα στους Αδελφούς Μουσουλμάνους να προβαίνουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα στη χώρα......

Δικαστήριο έθεσε υπό απαγόρευση τους Αδελφούς Μουσουλμάνους ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Διευρύνεται η εκστρατεία για την εξουδετέρωση του ισλαμιστικού κινήματος




Αιγυπτιακό δικαστήριο απαγόρευσε σήμερα στους Αδελφούς Μουσουλμάνους να προβαίνουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα στη χώρα, διευρύνοντας την εκστρατεία για την εξουδετέρωση του ισλαμιστικού κινήματος του ανατραπέντος προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι.



«Το δικαστήριο απαγορεύει τις δραστηριότητες της οργάνωσης των Α Δελφών Μουσουλμάνων και της μη κυβερνητικής οργάνωσής της και όλες τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχει και οποιαδήποτε οργάνωση προέρχεται απ' αυτές», δήλωσε ο πρόεδρος του δικαστηρίου Μοχάμεντ αλ Σάγεντ.



Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι είχαν κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές που είχαν διεξαχθεί στην Αίγυπτο στα τέλη του 2011. Μετά την καθαίρεση του Μόρσι και τη σύλληψή του, οι νέες αρχές που διορίσθηκαν από το στρατό καταστέλλουν στο αίμα τις διαδηλώσεις των οπαδών του και έχουν συλλάβει τους κύριους ηγέτες της οργάνωσης.



ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητου δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, ιδιωτικοι ντετεκτιβ με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, ντετεκτιβ χαλκιδικη που έφτασα πριν από σένα».



Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Eπικοινωνία «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησηςΆμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.



Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».



Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.



Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.



Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ[htΑστυνομίαΑστυνομίας</a></a> σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/586066/dikastirio-ethese-upo-apagoreusi-tous-adelfous-mousoulmanous/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…