Ρούχα Λίβανο παιδιά ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ Έκκληση της Unicef για 400.000 παιδιά Σύρων που ζουν στο Λίβανο

From nmnwiki
Revision as of 04:40, 22 March 2022 by CoryZ96129 (talk | contribs) (Created page with "ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ [https://power-alarm-systems.gr/ATHENS-0000000024-sinagermos-paradox-volos.html συναγερμοσ paradox ΒΟΛΟΣ] ΣΥΣΤΗΜΑΤ...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ συναγερμοσ paradox ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ "Εκφράσαμε τις ανησυχίες μας ενόψει της άφιξης του χειμώνα και της ασυρματοι συναγερμοι ΒΟΛΟΣ κατεπείγουσας συναγερμοι σκρουτζ ΒΟΛΟΣ ανάγκης για δράση ώστε να προετοιμαστούμε γι' αυτή τη δύσκολη περίοδο", ασυρματοσ προσφορεσ συναγερμων σπιτιου ΒΟΛΟΣ συναγερμοσ σπιτιου ΒΟΛΟΣ εξήγησε συναγερμοσ αποθηκησ ΒΟΛΟΣ η Unicef...."

Έκκληση της Unicef για 400.000 παιδιά Σύρων που ζουν στο Λίβανο ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ
"Εκφράσαμε τις ανησυχίες μας ενόψει της άφιξης του χειμώνα και της κατεπείγουσας ανάγκης για δράση ώστε να προετοιμαστούμε γι' αυτή τη δύσκολη περίοδο", εξήγησε η Unicef.Περισσότερα από 400.000 παιδιά Σύρων προσφύγων στο Λίβανο χρειάζονται κατεπειγόντως ανθρωπιστική βοήθεια, καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, ανέφερε σήμερα η Unicef, καλώντας τη διεθνή κοινότητα να αυξήσει τη συνεισφορά της για να αντιμετωπιστεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα.



Η ανακοίνωση της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τα παιδιά δόθηκε στη δημοσιότητα μετά τη συνάντηση που είχε ο διευθυντής της, Άντονι Λέικ, με τον πρόεδρο του Λιβάνου Μισέλ Σουλεϊμάν και τον απερχόμενο πρωθυπουργό της χώρας Νατζίμπ Μικάτι.



"Εκφράσαμε συναγερμοσ crow runner ΒΟΛΟΣ τις ανησυχίες μας ενόψει της άφιξης του χειμώνα καλυτεροι συναγερμοι σπιτιων συναγερμοι σπιτιων siemens ΒΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ και συναγερμοι σπιτιων συναγερμοσ οικιασ ΒΟΛΟΣ με ειδοποιηση στο κινητο ΒΟΛΟΣ της κατεπείγουσας ανάγκης για δράση ώστε να προετοιμαστούμε γι' αυτή τη δύσκολη περίοδο", εξήγησε η Unicef.



Από την έναρξη της κρίσης στη Συρία, τον Μάρτιο του 2011, περισσότεροι από 120.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη χώρα αυτοί ενώ εκατομμύρια άλλοι εγκατέλειψαν τις εστίες τους. Ο Λίβανος, μια χώρα 4 εκατομμυρίων κατοίκων, φιλοξενεί σήμερα 805.000 Σύρους πρόσφυγες, εκ των οποίων οι μισοί είναι παιδιά.



Ο Λέικ, ο οποίος συνεχάρη τον Λίβανο για τις προσπάθειες που καταβάλει, υπογράμμισε ότι είναι ανάγκη να αναληφθεί διεθνώς δράση για να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά αυτά θα επιβιώσουν τον χειμώνα.



Σε αντίθεση με την Τουρκία ή την Ιορ Δανία, που φιλοξενούν μικρότερο αριθμό προσφύγων, ο Λίβανος δεν έχει επιτρέψει την εγκατάσταση καταυλισμών στο έδαφός του. Ορισμένοι Σύροι νοικιάζουν διαμερίσματα όμως οι περισσότεροι δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να μένουν σε σκηνές ή στο δρόμο. Ταυτόχρονα, αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των παιδιών που εργάζονται.



Η Unicef θέλει να εξασφαλίσει ζεστά ρούχα για τα παιδιά και θέρμανση για τα σχολεία και για το λόγο αυτό έκανε έκκληση να συγκεντρωθούν 125 εκατομμύρια δολάρια. Μέχρι στιγμής έχει λάβει δωρεές ύψους 100 εκατομμυρίων.
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της ΤουρκίαςΣε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.



Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.



Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.



πηγή: dailymail
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.



Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.



Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.



Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.



Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.



Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».



Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr






ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ
source: http://www.protothema.gr/world/article/324708/ekklisi-tis-unicef-gia-400000-paidia-suron-pou-zoun-sto-livano/

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΒΟΛΟΣ…