Κρίση Κρίση Κρίση Greek Seo Κλείνουν ναοί λόγω χρεών

From nmnwiki
Revision as of 00:16, 20 December 2021 by VinceUqk84634 (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

greek seo «Λουκέτο σε εκκλησίες;». κατασκευη ιστοσελιδων αθηνα Από ότι δείχνουν προωθηση επιχειρησησ μεσω social media τα πράγματα θα το δούμε δημιουργια seo και κατασκευή επαγγελματικών δημιουργία λογοτύπου ιστοσελίδων αυτό στο Βόλο.Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος κατασκευή ιστοσελίδων ηράκλειο απέστειλε επιχειρηση online «φιρμάνι» σε όλες σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ τιμεσ τις seo ιστοσελιδας δημιουργια μπλογκ Εκκλησίες του Βόλου και"

Κλείνουν ναοί λόγω χρεών greek seo
«Λουκέτο σε εκκλησίες;». Από ότι δείχνουν τα πράγματα θα το δούμε και αυτό στο Βόλο.Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος απέσ [http://www.volos-city.gr/ ΒόλοΒόλου</a> και της Νέας Ιωνίας «χτυπώντας καμπανάκι» για τις οφειλές τους και επισείοντας το ενδεχόμενο κλεισίματος ναών. 


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Κυριαζή 


Το κριτήριο που φαίνεται ότι «βαραίνει» τους απώτερους  σχεδιασμούς της Μητρόπολης Δημητριάδος είναι καθαρά οικονομικό  με την επίκληση της έλλειψης εσόδων αυτών των ναών και της αδυναμίας κάλυψης των λειτουργικών τους δαπανών. Προκαλεί όμως έντονες αντιδράσεις στους πιστούς που εάν μη τι άλλο δεν εννοούν να συνειδητοποιήσουν πως είναι δυνατόν ακόμη και η λειτουργία ενός ναού να εξαρτάται από παράγοντες καθαρά οικονομικής φύσεως, όταν εκκλησίες δεν έχουν κλείσει για παρόμοιους λόγους και σε άλλες δύσκολες περιόδους της ελληνικής κοινωνίας.


Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ έγινε αποδέκτης  διαμαρτυριών από πιστούς που εκκλησιάζονται στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ που λειτουργεί μέσα στο χώρο του παλιού νεκροταφείου στη Νέα Ιωνία  και που φέρεται να είναι πρώτος στην «επίμαχη λίστα» των ναών υπό κατάργηση, μαζί με άλλους ναούς  όπως του Αγ. Ανδρέα στην περιοχή του Φυτόκου αλλά κα�ΒόλοΒόλου</a> που φαίνεται να είναι «στο κόκκινο».


Στους περισσότερους ναούς είναι γεγονός ότι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης «τα έσοδα» στο παγκάρι και από το δίσκο έχουν συρρικνωθεί με αποτέλεσμα οι περισσότεροι ναοί να μην μπορούν να ανταποκριθούν στην απόδοση χρημάτων στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος.


Στην περίπτωση του ναού των Ταξιαρχών στο παλιό νεκροταφείο της Νέας Ιωνίας  η αδυναμία κάλυψης του πλαφόν των 15.000 ευρώ ετησίως αποτελεί την «αχίλλειο πτέρνα», ενώ «οφειλές» υπό την έννοια της απόδοσης στην ΙΜΔ  και μάλιστα μεγάλες έχουν και άλλοι ναοί τόσο στο Βόλο όσο και στη Νέα Ιωνία.


Οι πληροφορίες αυτές για τους σχεδιασμούς της Ιεράς Μητρόπολης, έχουν ήδη γίνει γνωστές και στο ποίμνιο των πιστών, που ήδη έχει ξεκινήσει έναν αγώνα συγκέντρωσης υπογραφών από όλη τη Νέα Ιωνία και το Βόλο,  προκειμένου να αποτραπεί το κλείσιμο του Ναού μέσα στο παλιό νεκροταφείο, αλλά και να αποθαρρυνθεί οποιαδήποτε προσπάθεια κλεισίματος και άλλων εκκλησιών που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις τους.


Αυτό που μάλιστα προκρίνουν είναι το φιλανθρωπικό έργο που παρέχεται στις γειτονιές και το οποίο δεν είναι δυνατόν να «μετρηθεί και να συγκριθεί» με τα ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια που φαίνεται ότι υπολογίζονται περισσότερο στην παρούσα φάση.


 
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα





greek seo greek seo Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.



Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.



Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.



Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.



Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.



Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».



Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr




greek seo Αμερικανικό "χτύπημα" στο εμπόριο άγριων ζώων


Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να καταστρέψουν το απόθεμα έξι τόνων ελεφαντοστού που κατέχουν, ως μία κίνηση για την καταπολέμηση της εμπορίας άγριων ζώων, δήλωσαν τη Δευτέρα εκπρόσωποι του Λευκού Οίκου.



Το ελεφαντόδοντο –ολόκληροι χαυλιόδοντες ή μικρότερα σκαλιστά αντικείμενα, τα οποία έχουν κατασχεθεί ή έχουν περιέλθει στην ιδιοκτησία της αμερικανικής κυβέρνησης τα τελευταία 25 χρόνια- θα καταστραφούν ως μέρος της προώθησης για τη δημοσιοποίηση του παράνομου εμπορίου που απειλεί είδη όπως τους ελέφαντες, τους ρινόκερους, τις τίγρεις και τους πιθήκους, δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών, Σάλι Τζούελ.



«Είναι συγκλονιστικό για μένα: η εμπορία των άγριων ζώων έχει διπλασιαστεί από το 2007 και τώρα εκτιμάται ότι αποτελεί το τέταρτο μεγαλύτερο έγκλημα σε διεθνές επίπεδο, στον κόσμο», δήλωσε η Τζούελ σε ομιλία της στον Λευκό Οίκο.



Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, η αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης, ιδίως στην Ασία, έχει εκτοξεύσει στα ύψη τις τιμές των ειδών που κατασκευάζονται από απειλούμενα προς εξαφάνιση ζώα.



Τα κέρατα των ρινόκερων αξίζουν πλέον δύο φορές το βάρος τους σε χρυσό, ανέφερε η Τζούελ, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ αποτελούν ένα από τους μεγαλύτερους «πελάτες» του παράνομου εμπορίου άγριας ζωής.



«Αυτή η κρίση είναι πρωτοφανής», δήλωσε ο Νταν Άς, διευθυντής της Υπηρεσίας Άγριας και Υποθαλάσσιας ζωής των ΗΠΑ.



«Αυτό το έγκλημα είναι καλά οργανωμένο και καλά χρηματοδοτούμενο – και κάτι τέτοιο χρειάζεται μια νέα προσέγγιση εκ μέρους της κυβέρνησης».




greek seo
source: http://taxydromos.gr/article.php?id=97273&cat=1

greek seo…