Κινητά κινητό κινητό ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ποιος ηγέτης δε φοβάται την NSA;

From nmnwiki
Revision as of 15:32, 25 August 2021 by FloydPenson475 (talk | contribs) (Created page with "Ντετέκτιβ Ρόδου ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο Ινδός πρωθυπουργός δε ντετεκτιβ ρεθυμνο διαθέτει ούτε ντεντεκτιβ...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Ντετέκτιβ Ρόδου ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο Ινδός πρωθυπουργός δε ντετεκτιβ ρεθυμνο διαθέτει ούτε ντεντεκτιβ χρεωση κινητό ιδιωτικοι ντετεκτιβ καλαματα τηλέφωνο, ιδιωτικες ερευνες κοστος ιδιωτική έρευνα ούτε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο..."

Ποιος ηγέτης δε φοβκινητόκινητό τηλέφωνο</a>, ούτε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Μπορεί οι περισσότεροι αρχηγοί κρατών να τρέμουν την NSA και όσα κατέγραψε τα τελευταία χρόνια, όμως, ένας ηγέτης αδιαφορεί παντελώς και…σφυρίζει αδιάφορα.


Ο λόγος για τον Ινδό πρωθυπουργό, Μανμοχάν Σινγκ, ο οποίκινητόκινητό τηλέφωνο</a>, ούτε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.


Όπως δήλωσε στο Γαλλικ[http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C_%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF κινητόκινητό τηλέφωνο</a>, ούτε διαθέ ΤΕΙ προσωπικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».


Δεν αποκλείεται, λοιπόν, και άλλοι ηγέτες κρατών να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Σινγκ και να προτιμήσουν να μη χρησιμοποιούν τις τηλεφωνικές συσκευές τους, αν και η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, μάλλον θα δυσκολευτεί να αποχωριστεί τα αγαπημένα της κινητά.


 


 

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».



Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο
Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.


Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.


 


 


ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ
source: http://www.protothema.gr/world/article/323900/poios-igetis-de-fovatai-tin-nsa/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…