Περιόδου ταξί Σαμαρά πρώτη σελίδα Google Βολος «Φάνηκε τι προσφέρει ο Έλληνας αστυνομικός στην κοινωνία»
πρώτη σελίδα google Βολος Με τους αστυνομικούς που συνέλαβαν σε παραμεθόριο περιοχή της Καστοριάς τους τρεις επικινδύνους κακοποιούς, κατασκευή eshop Βολος δραπέτες των Φυλακών Ντρένοβα της Αλβανίας......
«Φάνηκε τι προσφέρει ο Έλληνας αστυνομικός στην κοινωνία» πρώτη σελίδα google Βολος Συγχαρητήρια Δένδια στους αστυνομικούς που συνέλαβαν τους αλβανούς δραπέτες
Με τους αστυνομικούς που συνέλαβαν σε παραμεθόριο περιοχή της Καστοριάς τους τρεις επικινδύνους κακοποιούς, δραπέτες των Φυλακών Ντρένοβα της Αλβανίας συναντήθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας και εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια του ιδίου, αλλά και της [htΑστυνομίαΑστυνομίας</a></a>.
«Θα ήθελα και εκ μέρους του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και εκ μέρους της [h[htΑστυνομίαΑστυνομίας</a></a> που έφεραν σε πέρας την ιδιαίτερα επικίνδυνη επιχείρηση σύλληψης των Αλβανών δραπετών. Νομίζω ότι τα παιδιά αυτά έδειξαν με τη στάση τους ξεκάθαρα το τι προσφέρει ο Έλληνας αστυνομικός στην ελληνική κοινωνία στην πολύ μεγάλη προσπάθεια για την προστασία της ζωής, της περιουσίας, της αξιοπρέπειας των Ελλήνων πολιτών», τόνισε ο κ. Δένδιας, ο οποίος επισκέφθηκε τη Δυτική Μακεδονία.
Ο υπουργός συμμετείχε σε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τα προβλήματα αστυνόμευσης στις μεθοριακές περιοχές.
Επισήμανε ότι το υπουργείο θα αποστείλει τις αμέσως προσεχείς ημέρες στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς οχήματα και θερμικές κάμερες, ενώ μέσα στο 2014 θα σταλούν οχήματα 4Χ4
Σε ότι αφορά την αστυνόμευση και τον έλεγχο της συνοριογραμμής με την Αλβανία, ο κ. Δένδιας σημείωσε ότι σύντομα θα είναι έτοιμη η μελέτη που έχει ανατεθεί στο Κέντρο Μελετών Ασφάλειας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος καμερών διαχείρισης των συνόρων όπως γίνεται και τον Έβρο. Η μελέτη θα ενταχθεί στα χρηματοδοτικά προγράμματα της περιόδου 2014-2020.
Εξάλλου, ο κ. Δένδιας παρέστη στην ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο που διΑστυνομίαΑστυνομίας</a> και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στα Γρεβενά
Στη συνέχεια, μετέβη στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στον Γράμμο, όπου επισκέφθηκε τους εκθεσιακούς του χώρους, ενώ ακολούθησε επιθεώρηση των ελληνοαλβανικών συνόρων στο νομό Καστοριάς, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες και συνοριοφύλακες για τα προβλήματα αστυνόμευσης που υπάρχουν και για το ζήτημα της αποψίλωσης δασικών εκτάσεων, λόγω της παράνομης υλοτομίας.
Ο κ. Δένδιας συνοδευόταν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Δυτική Μακ�ΑστυνομίαΑστυνομίας</a> Βορείου Ελλάδος, αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη, καθώς και τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ταξίαρχο Ηλία Στεφανή.
πρώτη σελίδα google Βολος πρώτη σελίδα google Βολος Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»
Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός, σχεδιασμόσ website Βολος αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.
Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, γρήγορη δημιουργία site Βολος με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.
Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».
Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, κατασκευη και προωθηση ιστοσελιδων Βολος πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
πρώτη σελίδα google Βολος Σοκ στην Κρήτη: δημιουργία ιστοσελίδασ με wordpress Βολος Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη
Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.
Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.
Πηγή: Cretalive.gr
Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες
Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.
Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..
Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.
Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Πηγή: κατασκευή ιστοσελίδων τιμοκαταλογοσ Βολος Flashnews.gr
πρώτη σελίδα google Βολος
source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/614933/fanike-ti-prosferei-o-ellinas-astunomikos-stin-koinonia-/
πρώτη σελίδα google Βολος…