Πάτρα Λίμνη Αθήνα ΒΟΛΟΣ "OctoberVesp" για τους λάτρεις της Vespa

From nmnwiki
Revision as of 10:27, 2 January 2021 by Kay19R8686731356 (talk | contribs) (Created page with "ΒΟΛΟΣ Ειδήσεις, επικαιρότητα και τα τελευταία νέα της Ελλάδας και του Κόσμου απο το Nooz.gr. Οικονο...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

ΒΟΛΟΣ Ειδήσεις, επικαιρότητα και τα τελευταία νέα της Ελλάδας και του Κόσμου απο το Nooz.gr. Οικονομία, ηλεκτρονικό εμπόριο Βολος Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο."

"OctoberVesp" για τους λάτρεις της Vespa
ΒΟΛΟΣ
Μπορεί η φράση "Ξέρεις από V ESPa" του Θανάση Βέγγου να έχει μείνει στην ιστορία του ελληνικού Κινηματογράφου αλλά οι λάτρεις του οχήματος γνωρίζουν πολύ καλά τη δική του ιστορία και ακόμη και σήμερα συνεχίζουν την "κουλτούρα" του.




Στις 26, 27 και 28 Οκτωβρίου το V ESPa Club Kozani διοργανώνει για πρώτη φορά το OctoberVest, ένα σύνολο εκδηλώσεων που περιλαμβάνει πορεία στην πόλη της Κοζάνης με τα γνωστά δίκυκλα, πάρτι με ξεχωριστά εδέσματα, μπύρα και πυροτεχνήματα αλλά και μια τουριστική περιήγηση με V ESPa γύρω από τη λίμνη Πολυφύτου σε μια διαδρομή 105 χιλιομέτρων.




"Η V ESPa δημιουργήθηκε από έναν σχεδιαστή αεροσκαφών το 1946 και έγινε εξαιρετικά δημοφιλής λόγω της κατασκευής της. Η 'ποδιά' της είναι με τέτοιο τρόπο φτιαγμένη ώστε να προστατεύει τον οδηγό από το κρύο, τον αέρα, οικονομικεσ ιστοσελιδεσ Βολος το νερό και τη λάσπη, ηλεκτρονικό εμπόριο Βολος γι΄ αυτό, website development and διαχείριση ιστοσελίδων Βολος marketing Βολος άλλωστε, ηλεκτρονικό εμπόριο Βολος 'κυκλοφορεί' και η φράση που δηλώνει πως είναι 'ένα όχημα που το χρησιμοποιεί και ο πλούσιος για να μην λερώνεται και ο φτωχός για να μην κρυώνει'" επισημαίνει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο Ντίνος Καβαλούδης, ένας από τους διοργανωτές του OctoberVest.




Τονίζει δε ότι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο φεστιβάλ 130 άτομα από τη βόρεια Ελλάδα, την Αθήνα, την Κεφαλλονιά και την Πάτρα.




ESP</a>2510136.jpg" style="width: 560px; height: 421px;" />




ESP</a>2510134.jpg" style="width: 560px; height: 420px;" />




Αναφέρει, μάλιστα, ότι κάποιοι από τους λόγους που η V ESPa είχε τόσο απήχηση είναι η προσιτή τιμή της, το σχέδιό της αλλά και το όνομά της που σημαίνει "σφήκα".




Διευκρινίζει, πάντως, ότι παρά τη γνωστή ρήση του Θανάση Βέγγου, το όχημα που οδηγούσε στην κινηματογραφική ταινία δεν ήταν τελικά V ESPa καθώς "ο μοναδικός ηθοποιός που καβάλησε V ESPa σε ελληνική ταινία ήταν ο Αλέκος Αλεξανδράκης...".




ESP</a>2510135.jpg" style="width: 560px; height: 372px;" />




Το πρόγραμμα της συνάντησης του OctoberVest προβλέπει για το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, μπάρμπεκιου στον προαύλιο χώρο του Club, βόλτα στην πόλη της Κοζάνης στις 8.15 το βράδυ, και πάρτι σε Cafe-Bar με βαρελίσιες μπύρες, βεγγαλικά, σόου, απονομές αναμνηστικών και κλήρωση δώρων λαχειοφόρου.





Την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιηθεί η παραλίμνια διαδρομή όπου οι συμμετέχοντες θα συναντήσουν πανέμορφα τοπία και φυσικές ομορφιές, τη Γέφυρα του Αλιάκμονα, το Βελβεντό στους πρόποδες των Πιερίων και θα καταλήξουν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής.




Καθώς, εξάλλου, από τα τέλη του Οκτώβρη σε όλη την Μακεδονία ξεκινάει να "βράζει" ο τόπος, όσοι παρακολουθήσουν το OctoberV ESP θα επισκεφθούν αποστακτήριο όπου θα γίνει το φετινό παραδοσιακό τσίπουρο. Οι εκδηλώσεις θα "κλείσουν" τη Δευτέρα, 28η Οκτωβρίου, με συνάντηση για καφέ.




ESP</a>2510133.jpg" style="width: 560px; height: 420px;" />




ESP</a>2510132.jpg" style="width: 560px; height: 496px;" />





Πηγή: ΑΜΠΕ



ΒΟΛΟΣ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.



Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.



































ΒΟΛΟΣ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.



Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.



Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.





Πηγή: Cretalive.gr





Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες


Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.



Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..



Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.



Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.



Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.



Πηγή: Flashnews.gr


ΒΟΛΟΣ
source: http://www.nooz.gr/entertainment/octobervesp-gia-tous-latreis-tis-vespa

ΒΟΛΟΣ…