ΕΟΠΥΥ ΕΟΠΥΥ ΕΥΠ πρώτη σελίδα Google Βολος Απλήρωτοι από το καλοκαίρι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ που απολύονται
πρώτη σελίδα google Βολος Οι ελευθεροεπαγγελματίες γιατροί που έχουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ είναι τι σημαινει ιστοσελιδα Βολος απλήρωτοι προωθηση ιστοσελιδων στο google Βολος από το καλοκαίρι, προωθηση αναπτυξη ιστοσελιδων Βολος ιστοσελιδων seo Βολος επισημαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Γιατρών ΕΟΠΥΥ με αφορμή την καταγγελία της σύμβασης των αγορα domain Βολος 700-800 προώθηση seo Βολος απεργών γιατρών του ΕΟΠΥΥ."
Απλήρωτοι από το καλοκαίρι, οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ που απολύονται πρώτη σελίδα google Βολος
Η ΠΟΣΕΥΠ – ΕΟΠΥΥ σε ανακοίνωσή της κάνει ευθεία επίθεση στον υφυπουργό υγείας Αντώνη Μπέζα, ο οποίος και ανακοίνωσε την καταγγελία της δεύτερης σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ των γιατρών εκείνων που απεργούν από τα πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΟΣΕΥΠ - ΕΟΠΥΥ υπογραμμίζει μεταξύ άλλων τα εξής:
«Αντί για συγκεκριμένες σοβαρές απαντήσεις στα απεργιακά αιτήματα της ΠΟΣΕΥΠ – ΕΟΠΥΥ, ο Υφυπουργός κ. Μπέζας με ύφος 1.000 καρδιναλίων από το περιστύλιο της Βουλής, εκτόξευσε απειλές για διακοπή συμβάσεων σε μία προσπάθεια να διασπάσει και να κάμψει το απεργιακό μέτωπο.
Αναμενόμενο από ένα�υγείαυγείας</a>, είναι ότι για να φτάσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του περνάει έξω από 2, 3 νοσοκομεία. Ας ασχοληθεί καλύτερα με κατασκευές και ας απολογηθεί στους ασφαλισμένους για το έργο του στον τομέα της υγείας και ας εξηγήσει γιατί τα πανάκριβα μηχανήματα στις δημόσιες μονάδες των πολυιατρείων είναι κλειστά, με αποτέλεσμα ασφαλιστικά κεφάλαια καθημερινά να μετακινούνται στον ιδιωτικό επιχειρηματικό τομέα και ο ασφαλισμένος να πληρώνει από την τσέπη του.
Στην ουσία με την απόφαση του αυτή, τιμωρεί τους ασφαλισμένους που βρίσκονται σε αδιέξοδο και τους οδηγεί εκ του ασφαλούς στην επί πληρωμή εξέταση. Πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες ότι γι' αυτές τις συμβάσεις οι ελευθεροεπαγγελματίες γιατροί έχουν να πληρωθούν για επισκέψεις και παρακλινικές εξετάσεις τουλάχιστον, από τις αρχές καλοκαιριού. Με απερίγραπτο θράσος, μιλάει για μεταρρύθμιση όταν γνωρίζουμε όλοι, ότι είναι η ερμηνευτική λέξη της πλήρους διάλυσης των δημόσιων δομών στο χώρο της υγείας».
Πηγή: onmed.gr
Διαβάστε επίσης:
Αποκάλυψη: Το plan b των εκκαθαρίσεων στον ΕΟΠΥΥ
[http://www.newsbomb.gr/fakelos-ygeia/story/375851/katevasan-ta-nysteria-oi-giatroi-sto-nosokomeio-toy-rioy «Κατέβασαν» τα νυστέρια οι γιατροίγιατροί στο νοσοκομείο του Ρίου</a>
Ξεκινούν οι 1000 πρώτες απολύσεις γιατρών του ΕΟΠΥΥ
Ο Σόρος-μέτοχος της TEVA- πίσω από την τροπολογία για τα φάρμακα;
Δαγρές: Κινδυνεύει η ελληνική παραγωγή από ξένα συμφέρονταnewsbomb.gr
«Η τροπολογία οδηγεί σε ελλείψεις και είσοδο ανωνύμων γενοσήμων»
πρώτη σελίδα google Βολος Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο
Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.
Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.
πρώτη σελίδα google Βολος ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες
Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησηςΆμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.
Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».
Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.
Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.
Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ[htΑστυνομίαΑστυνομίας</a></a> σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.
πρώτη σελίδα google Βολος
source: http://www.newsbomb.gr/fakelos-ygeia/story/376326/aplirotoi-apo-to-kalokairi--oi-giatroi-toy-eopyy-poy-apolyontai
πρώτη σελίδα google προωθηση ιστοσελιδων seo Βολος…