Κυβέρνηση Ντάισελμπλουμ κάρβουνα προώθηση ιστοσελίδων - Πολιτική - Διπλό μέτωπο από Σαμαρά - Βενιζέλο με τρόικα και βουλευτές
κατασκευη ιστοσελιδασ αθηνα https://xenofon.gr/. προώθηση ιστοσελίδων Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός
- Πολιτική - Διπλό μέτωπο από Σαμαρά - Βενιζέλο με τρόικα και βουλευτές προώθηση ιστοσελίδων Άγνωστο είναι αυτή τη στιγμή το εάν ο κ. Σαμαράς θα συναντήσει τους εκπροσώπους της τρόικας, καθώς η Αθήνα δεν περιμένει να ολοκληρωθούν γρήγορα οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές -κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ δύσκολο ο πρωθυπουργός να δεχθεί στο Μαξίμου την τριμερή πριν υπάρξει ένα ελάχιστο σημείο συμφωνίας στα βασικά: Δημοσιονομικό κενό, διαρθρωτικές αλλαγές, αμυντικά συστήματα, πλειστηριασμοί.
Ο πρωθυπουργός θα ταξιδέψει για το Βερολίνο, προκειμένου να συναντήσει την Παρασκευή την Άνγκελα Μέρκελ, με τη θέση ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να «σηκώσει» άλλα δημοσιονομικά μέτρα και μάλιστα μέσα σε μία εκλογική χρονιά. Ο κ. Σαμαράς στη συνάντησή του με την κ. Μέρκελ επιθυμεί να θέσει τα ζητήματα της «μεγάλης διαπραγμάτευσης»: Χρηματοδοτικό κενό για το 2014-2015, κάτι που έθεσε άκομψα και ο κ. Ντάισελμπλουμ, και απομείωσης του χρέους, κατασκευη ιστοσελιδασ δωρεαν όπως έχει αποφασιστεί πριν από έναν χρόνο στο Eurogroup.
Τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος συμφωνούν ότι δεν θα υπάρξουν άλλα δημοσιονομικά μέτρα, απευθυνόμενοι έτσι και προς το εσωτερικό των κοινοβουλευτικών τους ομάδων, με τις οποίες κάθε άλλο παρά θέλουν να σηκώσουν τους τόνους. Είναι ενδεικτική η κατάληξη με τον φόρο ακινήτων, αφού στο τελικό σχέδιο «χώρεσαν» τελικά πολλές από τις παρατηρήσεις των βουλευτών, αφήνοντας ένα κενό της τάξης των 250 εκατ. ευρώ σε βάρος του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων. Η κυβέρνηση θα πάει τον φόρο ακινήτων στη Βουλή, όπως και τον προϋπολογισμό, δημιουργία ιστοσελίδας χωρίς να έχει υπάρξει τελική συμφωνία με την τρόικα, προσδοκώντας ότι δεν θα υπάρξουν άλλοι κραδασμοί.
Σε αυτή τη φάση, οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν να διαχειριστούν στο εσωτερικό ένα τριπλό μέτωπο: Παρεμβάσεις στην αγορά με σειρά απελευθερώσεων σε όλη την αλυσίδα παρ αγωγής και κατανάλωσης βασικών αγαθών, πλειστηριασμοί και αμυντικές βιομηχανίες.
Οι δυο κοινοβουλευτικές ομάδες κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα, κατασκευη ιστοσελιδασ δωρεαν καθώς βλέπουν ότι οι δανειστές επιμένουν μέχρι τέλους ότι στα ΕΑΣ πρέπει να μπει λουκέτο, δημιουργια site ενώ δεν έχουν καμία ενημέρωση για το τι θα περιλαμβάνει η τελική απόφαση για τους πλειστηριασμούς.
Ο κ. Χατζηδάκης προσπάθησε χθες να καθησυχάσει δανειολήπτες αλλά και βουλευτές ότι «οι φτωχοί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα». Ωστόσο, το συγκεκριμένο θέμα ενδέχεται να αποτελέσει τη θρυαλλίδα για άλλον έναν γύρο έΜε πρόταση «πακέτο» στο ραντεβού με την τρόικατρόικα</a>
προώθηση ιστοσελίδων προώθηση ιστοσελίδων Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»
Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, κόστοσ δημιουργίασ ιστοσελίδασ καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.
Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, δημιουργία ιστοσελίδασ κοστοσ κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.
Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».
Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, προώθηση ιστοσελίδασ απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
προώθηση ιστοσελίδων Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις
Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας - Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.Mεγάλη συμμαχία - συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.
Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.
Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.
Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και
φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000
φαρμακευτικά σκευάσματα.
Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.
Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το
κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.
Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.
Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κοστοσ δημιουργιασ site κ. Πατούλης, έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.
Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%
Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς
Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.
Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, δημιουργια σελιδασ προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.
Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το
οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο
Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον
υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική
συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός
νόμος Λοβέρδου.
προώθηση ιστοσελίδων
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=276808&catID=1
προώθηση ιστοσελίδων…