Έλληνας ανεργία ανεργία κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη Eshop Άρση της επίταξης των ναυτικών εισηγήθηκε ο Βαρβιτσιώτης
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Την άρση της επίταξης των ναυτικών εισηγήθηκε, επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδων προς τον πρωθυπουργό ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης......
Άρση της επίταξης των ναυτικών εισηγήθηκε ο Βαρβιτσιώτης κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Τα πληρώματα βρίσκονται σε επιστράτευση από το Φεβρουάριο
Την άρση της επίταξης των ναυτικών εισηγήθηκε, προς τον πρωθυπουργό ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Τα πληρώματα επιβατικών, επιβατικών οχηματαγωγών και φορτηγών οχηματαγωγών πλοίων του εμπορικού ναυτικού, κατασκευή ιστοσελίδασ είχαν υπαχθεί σε καθεστώς πολιτικής κινητοποίησης και επίταξης υπηρεσιών από το πρωί της 6ης Φεβρουαρίου του 2013.
Για υλοποίηση του αιτήματος της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, έκανε λόγο ο υπουργός, ο οποίος και συμπλήρωσε πως «με αυτόν τον τρόπο επικυρώνουμε τη δημιουργική συνεργασία που έχουμε ξεκινήσει μαζί της, πωσ φτιαχνω ιστοσελιδα με κοινό γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας. Στην εθνική προσπάθεια που καταβάλλουμε για να βγει η χώρα από την κρίση, ο Έλληνας ναυτικός διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο».
Σημειώνεται ότι η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε να συμμετάσχει στην απεργία της ΓΣΕΕ με 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 6 Νοεμβρίου. Η ΠΝΟ σε ανακοίνωσή της έχει υπογραμμίσει, πωσ βρισκω λεξεισ κλειδια ότι η 24ωρη απεργία των ναυτικών, website development στις 6 Νοεμβρίου, δεν είναι μία τυχαία διαμαρ τυρία, σελιδα στο internet αλλά κινητοποίηση επιβίωσης και αντίστασης.
«Οι Έλληνες ναυτεργάτες πρώτοι από όλους έχουν νοιώσει στο πετσί τους τη μάστιγα της ανεργίας, τις συνεχείς απολύσεις, οικονομικεσ ιστοσελιδεσ τις συνεχείς μειώσεις στις συνθέσεις των πληρωμάτων, τη μη πληρωμή των δεδουλευμένων τους στον χώρο της ακτοπλοΐας και την απεμπόληση των κοινωνικοασφαλιστικών τους δικαιωμάτων» τονίζει σε ανακοίνωσή της.
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο
Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.
Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.
Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.
Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέ�ΕλλάδαΕλλάδας</a> και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.
Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για "clubbing", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».
«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop
source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/600961/arsi-tis-epitaxis-ton-nautikon-eisigithike-o-varvitsiotis/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη διαχείριση eshop…