Μυτιλήνη Μυτιλήνη πρωτάθλημα κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη Eshop O Παναιτωλικός «διέλυσε» την Καλλονή με 4-0
kataskevi istoselidwn - https://xenofon.gr/. κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Ο Παναιτωλικός πήρε εύκολη νίκη 4-0 κόντρα στην Καλλονή, κάνοντας καλή και κυρίως αποτελεσματική εμφάνιση, φτάνοντας τα τρία τρίποντα στην φετινή Σούπερ Λίγκα......
O Παναιτωλικός «διέλυσε» την Καλλονή με 4-0 κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Στους 13 βαθμούς η ομάδα του Χάβου που φτάνει στην 6η θέση
Ο Παναιτωλικός πήρε εύκολη νίκη 4-0 κόντρα στην Καλλονή, κάνοντας καλή και κυρίως αποτελεσματική εμφάνιση, φτάνοντας τα τρία τρίποντα στην φετινή Σούπερ Λίγκα.
Δύο γκολ από τον Μπόγιοβιτς (15’, 61’), ηλεκτρονικά καταστήματα από ένα οι Καμαρά (33’) και Τζούνιορ (37’), τα τέρματα των γηπεδούχων, οι οποίοι στο 37’, είχαν ήδη προβάδισμα 3-0.
Με δέκα παίκτες από το 55’ λόγω αποβολής του Ποντάνι, είχε και δοκάρι στο 2-0 με τον Λεοζίνιο (35’). Σε ελεύθερη πτώση η ομάδα του Μαντζουράκη, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν.
Το ματς:
Καταιγιστικός… Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τον Παναιτωλικό του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα του Χάβου δεν είχε όρεξη για… παιχνίδια. Πήρε πολύ νωρίς το προβάδισμα με τον Μπόγιοβιτς, διπλασίασε τα τέρματά της με εξαιρετικό γκολ του Καμαρά και «κλείδωσε» τη νίκη από το 37’ με τρομερό γκολ του Τζούνιορ, κάνοντας πολύ απλά τα πράγματα.
Η Καλλονή, εκτός από τον αιφνιδιασμό της για τα γρήγορα γκολ, έφτασε κοντά στο να μειώσει σε 2-1, αλλά ο Ράφαελ και το δοκάρι στέρησαν το τέρμα από τον Λεοζίνιο. Τα πρώτα 45 λεπτά δεν αντέχουν μεγάλης κριτικής αφού, δημιουργια seo η ομάδα του Αγρινιου μπήκε αποφασισμένη. Από την άλλη πλευρά, ειδικά μετά το 2-0, seo λαθη οι παίκτες του Μαντζουράκη έδειχναν να έχουν παρατήσει την προσπάθεια.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Χάβο να περνάει στο παιχνίδι τον Σφακιανάκη και να κάνει πιο επιθετικό τον Παναιτωλικό. Ο Μαντζουράκης επέλεξε να μην αλλάξει τίποτα και το παιχνίδι συνέχισε σε μοτίβο πρώτου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κάνουν επιθέσεις, ευτυχώς για την Καλλονή, όμως, χωρίς την ίδια αποτελεσματικότητα.
Το ότι όλα πήγαιναν στραβά για την ομάδα της Μυτιλήνης φάνηκε και στο 55’ όταν ο Ποντάνι, με δεύτερη κίτρινη κάρτα έφυγε για τα αποδυτήρια. Λίγο αργότερα ήρθε ένα ακόμα γκολ από τον Μπόγιοβιτς για τον Παναιτωλικό, το οποίο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελευταίο σφύριγμα του Σπάθα βρήκε την ομάδα του Αγρινίου να πανηγυρίζει την τρίτη της στο πρωτάθλημα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς, Μπικέι, Κούσας, Τζούνιορ, Γοδόι (46’ Σφακιανάκης), Καμαρά, Θεοδωρίδης, Μπακάκης (59’ Μπελόν), Μπόγιοβιτς (68’ Ιωάννου).
Στον πάγκο: Στεφανάκος, Γκόλιας, Καλί, Πασάς.
Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Φαρία, seo ιστοσελιδων Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Λαμπρόπουλος, Χουάνλου (68’ Λίμα), Αγρίτης (21’ λ.τ. Καζάκης 60’ Σιλιγαρδάκης).
Στον πάγκο: Χογκ, Κριπιντίρης, Γιονάν, Βλαστέλλης.
Πηγή: sport-fm.gr
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες
Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησηςΆμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.
Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κατασκευή ιστοσελίδων ξενοδοχείων κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».
Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.
Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, κατασκευή eshop τιμέσ ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.
Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, google maps καταχωρηση επιχειρησησ ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ[htΑστυνομίαΑστυνομίας</a></a> σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου. κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop «Τα Βέλγικα» σε Σάμο, Πάτμο και Αθήνα
«Τα
Βέλγικα»,
το μακροπρόθεσμο πολιτιστικό
πρόγραμμα που διοργανώνεται από την
Πρεσβεία του Βελγίου στην Αθήνα τα
τελευταία χρόνια, συνεχίζουν να ταξιδεύουν
με την πανσέληνο σε όλη την Ελλάδα, κι
επιστρέφουν από 17 έως 20 Σεπ Τεμβρίου, με
τρεις συναυλίες στην Αττική και το
Ανατολικό Αιγαίο.
Αυτή
τη φορά, στο πλαίσιο του προγράμματος,
ένας διεθνούς φήμης Βέλγος κλαρινετίστας,
ο πολυβραβευμένος και ιδρυτής του
σχήματος Brussels Clarinet Choir, Hedwig
Swimberghe, θα συνοδεύεται από το Athens
Artis Quartet, που αποτελείται από κορυφαία
μέλη Ελληνικών Ορχηστρών. Οι μουσικοί
μας από την Ελλάδα και το Βέλγιο, κατασκευη website θα
ερμηνεύσουν έργα Wolfgang Amadeus Mozart, Boudewijn
Buckinx, Ludwig Spohr και Νίκου Σκαλκώτα, σε τρεις
συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο
Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο
Αθηνών (Τρίτη 17 Σεπ Τεμβρίου), στον
υπαίθριο χώρο του Ιερού Σπηλαίου
της Αποκάλυψης στην Πάτμο (Πέμπτη
19 Σεπ Τεμβρίου) και στο θέατρο του
Αϊ Γιαννάκη στο Άνω Βαθύ Σάμου
(Παρασκευή 20 Σεπ Τεμβρίου).
Ο κλαρινετίστας Hedwig
Swimberghe ξεκίνησε τις μουσικές του
σπουδές στην Μπριζ, από όπου κατάγεται.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Ωδείο
της Γάνδης με τον Jean Tastenoe και αργότερα
στο Βερολίνο με τον Karl Leister. Έχει διακριθεί
σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς και
του έχουν απονεμηθεί σημαντικά τιμητικά
βραβεία (Maurice Van Guchte Price, Benelux Prize,
International Eindhoven Tromp Competition, κατασκευη website Concours International du
Festival de Musique de Toulon). Έχει διατελέσει
κορυφαίος κλαρινετίστας με την Ορχήστρα
της Φλαμανδικής Ραδιοφωνίας και καθηγητής
στο Πανεπιστήμιο Erasmus στις Βρυξέλλες.
Είναι επίτιμος καλεσμένος του διεθνούς
σεμιναρίου και φεστιβάλ "Julian Menendez"
της Ουγγαρίας, και μέλος κριτικών
επιτροπών σε διεθνείς διαγωνισμούς. Το
1997, ο Hedwig Swimberghe ίδρυσε το σχήμα Brussels
Clarinet Choir, με ρεπερτόριο που περιλαμβάνει
τόσο κλασικά όσο και σύγχρονα έργα.
Το
Athens Artis Quartet αποτελούν οι:
Βασίλης
Παπάς, βιολί (μέλος της Καμεράτα -
Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής)
Γιάννος
Μαργαζιώτης, βιολί (1ος κορυφαίος στην
Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής)
Larisa
Vylegzhanina, βιόλα (μέλος της Καμεράτα -
Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής)
Renato
Ripo, τσέλο (μέλος της Καμεράτα - Ορχήστρας
των Φίλων της Μουσικής)
Η
είσοδος είναι ελεύθερη για το
κοινό
Διοργάνωση: Πρεσβεία
του Βελγίου στην Ελλάδα
Σε
συνδιοργάνωση με το Βυζαντινό και
Χριστιανικό Μουσείο Αθήνας, τους Δήμους
Πάτμου και Σάμου
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop
source: http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/601051/o-panaitolikos-dieluse-tin-kalloni-me-4-0/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop…