ΟΣΕ φωτογραφίες φωτογραφίες κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη Eshop - Περιβάλλον - Καλαμάρι αλλάζει χρώμα
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός
- Περιβάλλον - Καλαμάρι αλλάζει χρώμα κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Ο φωτογράφος Todd Bretl κατέγραψε με την κάμερά του μοναδικές φωτογραφίες, εντυπωσιακής ομορφιάς με ένα είδος καλαμαριού (bobtail squids), το οποίο μπορεί και... αλλάζει χρώμα.
Τα κεφαλόποδα έχουν διάφανη επιδερμίδα με χρωστικές ουσίες που ονομάζονται χρωματοφόρα (chromatophores), seo λαθη και έχουν τη μορφή μικρών κηλίδων ή στιγμάτων. Χρησιμοποιούν τα κύτταρα αυτά για να μεταμορφωθούν, προωθηση social media έτσι ώστε να προσελκύσουν ένα σύντροφο, ή για να «εξαφανιστούν» στον περιβάλλοντα χώρο τους.
Πηγή: newsbeast.gr
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο για το... Instagram!
Όταν τα social media επηρεάζουν ακόμα και τις ξενοδοχειακές μονάδεςΈνα νέο ξενοδοχείο εμπνευσμένο από φωτογραφίες που υπάρχουν στο Instasgram άνοιξε τις πόρτες του.
Το μοναδικό boutique ξενοδοχείο 1888 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας έχει σχεδιαστεί έχοντας τους χρήστες του Instagram στο μυαλό, google business δηλαδή κάθε γωνία, κάθε λεπτομέρεια και κάθε στοιχείο του ξενοδοχείου έχει γίνει έτσι ώστε να θέλει ο επισκέπτης να το φωτογραφήσει και να το ανεβάσει στη συνέχεια στο λογαριασμό του στο Instagram.
Το ξενοδοχείο, που «σε κάθε επίπεδό του έχει και μία διαφορετική άποψη», δημιουργια ιστοτοπου ενθαρρύνει τους επισκέπτες να βγάζουν φωτογραφίες τα έπιπλα, τα δωμάτια και τους λοιπούς χώρους και να τις δημοσιεύουν στο Instagram.
Και όσοι βγάλουν τις καλύτερες φωτογραφίες έχουν και δώρο: μια δωρεάν διανυκτέρευση στο 1888!
Ο χώρος είναι πολύ εντυπωσιακός. Μια γι γάντια ψηφιακή κορνίζα κρέμεται στο χώρο υποδοχής με μια περιστρεφόμενη ψηφιακή τοιχογραφία των φωτογραφιών του Instagram και ένα χώρο για να βγάζει ο επισκέπτης μία selfie φωτογραφία (φωτογραφία του εαυτού του δηλαδή), την ώρα που κάνει check in - οι καλύτερες εμφανίζονται στους τοίχους του ξενοδοχείου για να τις… θαυμάσουν και οι άλλοι!
Το πενταόροφο ξενοδοχείο, που πήρε το όνομά του (1888) προς τιμήν του έτους που η Kodak έβγαλε την πρώτη της φωτογραφική μηχανή, είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες των επισκεπτών του από το Instagram, dimiourgia site που σημαίνει ότι όσοι βγάλουν μια καλή φωτογραφία αφήνουν για πάντα το δικό τους στίγμα στο χώρο!
Τα δωμάτια ξεκινούν από 89 140 ευρώ το βράδυ, αν και για όσους έχουν πάνω από 10.000 followers στο Instagram η διανυκτέρευση είναι δωρεάν!
Υπάρχει δωρεάν Wi-Fi, προωθηση ιστοσελιδων seo ενώ κάθε δωμάτιο διαθέ ΤΕΙ και ένα iPad που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο επισκέπτης.
Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίσουν μια επιπλέον δωρεάν διαμονή μέσω των μηνιαίων διαγωνισμών φωτογραφίας του ξενοδοχείου: έχεις την καλύτερη φωτογραφία; Μένεις άλλο ένα βράδυ δωρεάν!
Ο Paul Fischman, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ξενοδοχείων 8Hotels, είπε στο Mashable ότι το ξενοδοχείο θέλει να εξυπηρετεί και να ικανοποιεί τον σύγχρονο ταξιδιώτη.
Η πάλαια ποτέ αποθήκη μαλλιού έχε πλέον γίνει ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο αξίας 19.000.000 λιρών. Διαθέ ΤΕΙ 90 δωμάτια, σχεδιασμοσ ιστοσελιδων συμπεριλαμβανομένου ενός ρετιρέ στον τελευταίο όροφο με θέα στην πόλη.
Ο Paul Fischmann είπε κλείνοντας: σεο «Το 1888 διαθέ ΤΕΙ μια τόσο σύγχρονη αισθητική που νομίζαμε ότι νομίζουμε ότι καλύπτουμε και με το παραπάνω κάθε ταξιδιώτη που θέλει να πάρει μαζί του τις… αναμνήσεις από τη διαμονή του, πως να προωθησω τη σελιδα μου στο facebook χρησιμοποιώντας το smartphone του, αλλά και να μοιραστεί την εμπειρία του με τους φίλους του» .
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Σε παύση ο δήμαρχος Ιθάκης για λόγους Δημοσίου συμφέροντος
Ο Γιάννης Κασσιανός είχε παραπεμφθεί στο πειθαρχικό για σειρά παραπτωμάτων όπως παράληψη υποβολής πόθεν έσχες και εμπλοκή του δήμου σε δικαστικές διαμάχες για δικά του χρέη Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, ο δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός παύτηκε από τα καθήκοντά του «για σοβαρούς λόγους Δημοσίου συμφέροντος».
Ο υπουργός Εσωτερικών αποδέχτηκε τη σχετική γνωμοδότηση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, σχεδιασμόσ web site στο οποίο είχε παραπεμφθεί ο 67χρονος δήμαρχος, kataskevi site και έκρινε ότι οι πράξεις του επέφεραν βλάβη στα συμφέροντα του δήμου.
Ο κ.Κασσιανός δι�<a%20href= KiaKiaristera.gr/">ΔΗΜΑΡ</a>χιακή θητεία, ενώ διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία με έδρα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, Βουκουρέστι.
Στη σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει πως ο κ. Κασσιανός παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο μετά από αιτιολογημένη έκθεση του ΓΓ της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης προκειμένου να απολογηθεί:
-Για αδικαιολόγητες απουσίες από το Δήμο Ιθάκης κατά το έτος 2011 (5 μήνες) και το 2012 (δύο μήνες),
-Για υποβολή ανακριβούς υπεύθυνης δήλωσης ως υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2010,
-Για εμπλοκή του δήμου Ιθάκης σε δικαστικούς αγώνες με το Ελληνικό Δημόσιο για ατομικά χρέη αυτού προς το Δημόσιο με δηλώσεις αυτού και του Δήμου για λογαριασμό του, σε αναγκαστικές κατασχέσεις εις χείρας τρίτου της αντιμισθίας του, των ΔΟΥ Αγ. Δημητρίου και ΙΒ Αθηνών,
-Για αυθαίρετη δίωξη της Προϊσταμένης του Τμήματος Οικονομικών του Δήμου Ιθάκης, η οποία προέβη σε θετική δήλωση της αναγκαστικής κατάσχεσης της ΔΟΥ ΙΒ Αθηνών και τον υποβιβασμό της στη �πολεοδομίαπολεοδομίας</a>,
-Για την κατ’ αυτόν άσκηση ποινικής δίωξης για υπεξαγωγή εγγράφων και παράβαση καθήκοντος από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας,
-Για παράλειψη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες από την ανάληψη των καθηκόντων του και για τα έτη 2011 και 2012.
Τον περασμένο μήνα, ο κ. Κασσιανός είχε προβεί σε μία απίστευτη και μοναδική κίνηση στα ελληνικά χρονικά, καθώς ανήρτησε στην ιστοσελίδα του δήμου έγγραφο στο οποίο περιγράφει τα «προσόντα» που κατά τον ίδιο θα πρέπει να διαθέ ΤΕΙ ο επόμενος δήμαρχος του νησιού.
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=271640&catID=5
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop…