Ζωή παιδί μητέρα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Δεν έχει ξυπνήσει ακόμα το μητρικό μου ένστικτο λέει η Ζέτα Μακρυπούλια

From nmnwiki
Revision as of 03:31, 21 December 2021 by GayleNazario0 (talk | contribs) (Created page with "ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ ντετεκτιβ μυτιληνη «Αν ήθελα Γραφεία Ντετέκτιβ Γιάννενα πάρα...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ ντετεκτιβ μυτιληνη «Αν ήθελα Γραφεία Ντετέκτιβ Γιάννενα πάρα πολύ ιδιωτικοί ντετέκτιβ αθήνα να κάνω ένα παιδί θα το είχα κάνει. Το ντετεκτιβ λαρισα ότι δεν έχει γίνει, Ιδιωτικοί Ντετέκτιβ Ιωαννίνων πιστεύω ότι είναι κυρίως ντετεκτιβ βολοσ τιμεσ δική μου ευθύνη»
..."

Δεν έχει ξυπνήσει ακόμα το μητρικό μου ένστικτο, λέει η Ζέτα Μακρυπούλια ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ
«Αν ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί θα το είχα κάνει. Το ότι δεν έχει γίνει, πιστεύω ότι είναι κυρίως δική μου ευθύνη»Για την προσωπική της ζωή, στην οποία περνάει τέλεια, το τίμημα της αναγνωρισιμότητας, αλλά και το… αιώνιο ερώτημα για το πότε θα γίνει μητέρα μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

 

«Όλο το βάρος, η προσοχή και το είναι μου είναι όλα στην παράσταση. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Όταν ξεκινήσει με το καλό και μπει σε μια ροή, γιατί για μένα μια παράσταση αρχίζει να ρολάρει όχι από την πρεμιέρα, αλλά μια εβδομάδα μετά. Τότε θα συζητήσω κάποιες προτάσεις που μου έχουν γίνει. Αυτή τη στιγμή δεν είναι το ζητούμενό μου. Είμαι πολύ καλυμμένη ψυχικά με αυτό που γίνεται και δεν με απασχολεί να σκεφτώ κάτι άλλο», είπε η Ζέτα, ξεκαθαρίζοντας ότι της έχουν γίνει αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις, αλλά εκείνη προτίμησε να πάρει μέρος στο μιούζικαλ «Sugar: Μερικοί το προτιμούν καυτό».

 









Η Ζέτα μίλησε ακόμα για το τίμημα της αναγνωρισιμότητας, τονίζοντας ότι είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί. «Είναι μεγάλη κουβέντα να πω ότι το τίμημα της αναγνωρισιμότητας είναι πολύ βαρύ για μένα και δεν αγαπώ τις μεγάλες κουβέντες. Είναι αρκετά δύσκολο, γιατί είναι ένας κόσμος που δεν τον ξέρεις, τον μαθαίνεις βίαια και σε πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς και πρέπει να συμβαδίσεις και να μάθεις να ζεις με καθετί περίεργο που συμβαίνει. Είναι πολλές φορές που έχω στεναχωρηθεί και άλλες που έχω αδικηθεί, αλλά δυστυχώς είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ όλου αυτού του όγκου και της μονάδας, που δυστυχώς ο καθένας που είναι γνωστός δεν μπορεί να κάνει κάτι. Οπότε έχω συμφιλιωθεί με αυτό και έχω αποφασίσει ότι θα κάνω αυτό που μου αρέσει, θα προσπαθώ να ικανοποιώ εμένα, τις δικές μου επιθυμίες. Τα υπόλοιπα που συμβαίνουν παράλληλα, προσπαθώ, όσο γίνεται, να μη με επηρεάζουν γιατί παλιά με επηρέαζαν και κλεινόμουν ακόμη πιο πολύ στον εαυτό μου».

 

Δε δίστασε, μάλιστα, να παραδεχτεί ότι υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκε να τα παρατήσει. «Υπάρχουν στιγμές που έρχεται στο μυαλό μου να τα παρατήσω είτε λόγω υπερβολικής κούρασης, είτε από τον διαφορετικό κόσμο που είδα πολλές φορές να υπάρχει στη δουλειά από ότι είμαι εγώ. Και εκεί κάπου δεν αντέχεις γιατί παρατηρείς ότι δεν συμβαδίζεις. Ποτέ όμως δεν το βροντοφώναξα. Ευτυχώς το πείσμα και η αντοχή μου είναι πιο με γάλα από το να πω δεν αντέχω, τα παρατάω», δήλωσε.

 

Όσο για το πότε θα γίνει μητέρα; «Δεν είμαι από τις γυναίκες που έχει ξυπνήσει το μητρικό τους ένστικτο και κάνουν τα πάντα για να γίνουν μητέρες, γιατί φαντάζομαι αν είχε συμβεί θα είχε γίνει. Έχω πάρα πολλές φοβίες, τις οποίες έχω μετριάσει πια και θέλω να πιστεύω ότι αυτές που έχουν απομείνει είναι εκείνες που φεύγουν αυτόματα με το που γεννιέται ένα παιδί. Αν ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί θα το είχα κάνει. Το ότι δεν έχει γίνει, πιστεύω ότι είναι κυρίως δική μου ευθύνη», απάντησε στο περιοδικό Hello η Ζέτα Μακρυπούλια.







ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.






Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.



Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!



Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέ�ΕλλάδαΕλλάδας</a> και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.







Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.



«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για "clubbing", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».



«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της ΤουρκίαςΣε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.



Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.



Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.



πηγή: dailymail


ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ
source: http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/323753/den-ehei-xupnisei-akoma-to-mitriko-mou-enstikto-leei-i-zeta-makrupoulia/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ…