Αστυνομίας Νίκος Δένδιας υπουργός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Τουλάχιστον 10 αστυνομικοί εμπλέκονται με τη Χρυσή Αυγή

From nmnwiki
Revision as of 07:24, 7 December 2021 by GayleNazario0 (talk | contribs) (Created page with "ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Τα αποτελέσματα της έρευνας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεω...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Τα αποτελέσματα της έρευνας της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διερεύνηση της εμπλοκής αστυνομικών σε......

Τουλάχιστον 10 αστυνομικοί εμπλέκονται με τη Χρυσή Αυγή ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Συλλήψεις μετά το πόρισμα των «αδιάφθορων» για τις σχέσεις της ΕΛ.ΑΣ με το κόμμα




Τα αποτελέσματα της [ht[http://www.astynomia.gr/ ΑστυνομίαΑστυνομίας</a></a> για τη διερεύνηση της εμπλοκής αστυνομικών σε έκνομες ενέργειες μελών της Χρυσής Αυγής δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.



Στο πλαίσιο έρευνας που διενήργησαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. έγιναν έλεγχοι σε 319 αστυνομικούς εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 15 και για 10 εξ αυτών προέκυψε ότι συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την Χρυσή Αυγή. Επίσης συνελήφθησαν ένας λιμενικός και έξι ιδιώτες.



Σε δήλωσή του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας σχετικά με τη δημοσιοποίηση του πορίσματος επεσήμανε ότι αποτελεί μία ακόμη απόδειξη ότι η ΕΛ.ΑΣ. όχι απλώς δεν φοβάται τη διαφάνεια, αλλά αντιθέτως την επιδιώκει.



Και τόνισε: «Δεν πρέπει να διαφύγει της προσοχής μας ότι είναι η ίδια η Ελληνική Αστυνομία που υλοποιεί μία επιχείρηση αυτοκάθαρσης, μέσα από τα δικά της θεσμικά όργανα, γραφείο ερευνών προκειμένου να εντοπίσει και να αποβάλλει την ελάχιστη μειοψηφία των επίορκων, οι οποίοι δεν δίστασαν να θέσουν ένα αποκρουστικό ιδεολογικό προκάλυμμα στην παραβατική συμπεριφορά τους.



»Ως Πολιτεία είχαμε χρέος να μην επιτρέψουμε να παραμείνει οιαδήποτε σκιά στη συν[htΑστυνομίαΑστυνομίας</a></a>, απέναντι στους οποίους μόνο ευγνωμοσύνη μπορεί να αισθάνονται οι Έλληνες πολίτες για τις υπηρεσίες που καθημερινά προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.



»Στην κατεύθυνση αυτή που χαράξαμε θα συνεχίσουμε, ντετεκτιβ καλαματα υλοποιώντας την απαίτηση του ελληνικού λαού για τήρηση της νομιμότητας παντού και από όλους».



Πάντως, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Εσωτερικών, Παναγιώτης Στάθης, σε δηλώσεις του στους αστυνομικούς συντάκτες επεσήμανε ότι δεν έχουν εντοπιστεί αστυνομικοί που να φαίνεται ότι συγκροτούν ομάδες ή συγκροτούνται σε πυρήνες. Μίλησε για μεμονωμένα περιστατικά αστυνομικών που είχαν σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή.



Ο Παναγιώτης Στάθης πάντως μίλησε για «χαμηλή ορατότητα διευθυντικών στελεχών, γραφεια ιδιωτικων ερευνων ανεπαρκής εποπτεία, ατελής έλεγχος αφού οι αστυνομικοί που επιχειρούν, ντετεκτιβ λευκωσια απλώνονται στο χώρο και δεν υπόκεινται σε άμεση επιτήρηση».



YouTube</a>.com/embed/kChfI1t5tpo" provider=" YouTube">



ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».



Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.






Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.



Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!



Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέ�ΕλλάδαΕλλάδας</a> και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.







Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.



«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για "clubbing", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».



«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.


ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ
source: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/601935/toulahiston-10-astunomikoi-eblekodai-me-ti-hrusi-augi/

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ…