Τζίρο Κρίση τζίρο Greek Seo Μείωση 50 στην κατανάλωση φαγητού

From nmnwiki
Revision as of 06:42, 14 November 2021 by VinceUqk84634 (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

greek προωθηση επιχειρησησ προώθηση seo seo Πτώση της τάξης κατασκευη eshop του 50% περίπου δημιουργία blog κερδοσ παρατηρείται στον ημερήσιο κατασκευη ιστοσελιδας προσφορα τζίρο αρκετών τοπικών καταστημάτων εστίασης που πωλούν Κατασκευή Ιστοσελίδων μαγειρεμένο ιστοσελιδεσ τιμεσ φαγητό με σπιτική φροντίδα, κατασκευή & προώθηση ιστοσελίδων αθήνα γεγονός που συνεπάγεται google θεματα την πώληση website design & development λιγότερων μερίδων σε σχέση"

Μείωση 50% στην κατανάλωση φαγητού greek seo
Πτώση της τάξης του 50% περίπου παρατηρείται στον ημερήσιο τζίρο αρκετών τοπικών καταστημάτων εστίασης που πωλούν μαγειρεμένο φαγητό με σπιτική φροντίδα, γεγονός που συνεπάγεται την πώληση λιγότερων μερίδων σε σχέση με το παρελθόν.  


Τα παρελκόμενα της κρίσης διαμορφώνουν μια νέα τάξη πραγμάτων, με πρωταγωνιστές, δεκάδες άνεργους, χαμηλοσυνταξιούχους και οικογενειάρχες, οι οποίοι ενώ τα προηγούμενα χρόνια απολάμβαναν στο καθημερινό τους τραπέζι λιχουδιές από τα καταστήματα πώλησης σπιτικών εδεσμάτων, σήμερα αδυνατούν να ανταπεξέλθουν, φτάνοντας, ορισμένες φορές, στο σημείο να ζητούν διακριτικά, ένα πιάτο φαγητό για τους ίδιους ή τα παιδιά τους.


            «Ανθρωποι που κάποτε ψώνιζαν πλουσιοπάροχα, παραγγέλνοντας ποικιλία από σαλάτες, και τέσσερις ή πέντε μερίδες φαγητό κάθε μέρα, για όλα τα μέλη της οικογένειάς τους, σήμερα έχουν περιορίσει σημαντικά τις παραγγελίες τους, επιλέγοντας το πιο οικονομικό φαγητό» σχολιάζει επαγγελματίας, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει, για ευνόητους λόγους,  την ανωνυμία του.


            Το πλέον οδυνηρό φαινόμενο είναι οι άποροι και οι νεόπτωχοι που παρακαλούν διακριτικά για λίγο φαγητό, ρωτώντας διστακτικά «αν έχει περισσέψει κάτι». Σε κάθε περίπτωση, οι επαγγελματίες εκφράζουν τη συμπαράστασή τους, προσφέροντας φαγητό σε όσους αδυνατούν πλέον να το εξασφαλίσουν, για τους ίδιους ή για τα παιδιά τους. Η κάμψη έχει γίνει ιδιαίτερα αισθητή κυρίως τα δύο τελευταία χρόνια, καθώς πολλές εργαζόμενες και εργαζόμενοι βρέθηκαν κυριολεκτικά από τη μια στιγμή στην άλλη, αντιμέτωποι με την ανεργία, με αποτέλεσμα να αδυνατούν εκ των πραγμάτων να διαθέσουν χρήματα για την αγορά φαγητού.


            Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν παράλληλα οι συνταξιούχοι, οι οποίοι βλέπουν τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται δραματικά. Όπως αναφέρει στο σημείο αυτό εργαζόμενη σε τοπική επιχείρηση «παρατηρείται πολύ μεγάλη μείωση στους συνταξιούχους και τους φοιτητές, οι οποίοι αγόραζαν καθημερινά φαγητό» και προσθέ ΤΕΙ: «πλέον ψωνίζουν κυρίως ζευγάρια μεγάλης ηλικίας που δεν έχουν τη δυνατότητα να μαγειρεύουν, εργαζόμενοι, επαγγελματίες και πολύ λίγοι φοιτητές».


            Στο μεταξύ, οι δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνουν σήμερα αρκετοί γονείς, έχουν άμεσο αντίκτυπο σε όλα τα πεδία, περιορίζοντας σημαντικά το ποσό που είναι πλέον σε θέση να διαθέσουν για τις σπουδές των παιδιών τους. Αν μάλιστα συνυπολογιστεί ότι πολλές μητέρες στέλνουν τακτικά,  στα παιδιά τους που σπουδάζουν, φαγητό σε μεγάλες ποσότητες προς αποφυγή περαιτέρω εξόδων, καθίσταται προφανής η κατάσταση που διαμορφώνεται στα καταστήματα που πωλούν φαγητό με σπιτική φροντίδα.


            Οι καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, εντείνουν τον προβληματισμό των επαγγελματιών, ενώ όπως επισημαίνει εργαζόμενη στον ίδιο χώρο: «είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρουμε πως θα τα βγάλουμε πέρα», αποτυπώνοντας με μια φράση τον γενικότερο προβληματισμό που επικρατεί.


ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα





greek seo Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο
Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.


Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.


 


 
Reuters: Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του ReutersΠαράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.



Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.



Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.



Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.



Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.



Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».



Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr






greek seo
source: http://taxydromos.gr/article.php?id=97269&cat=1

greek seo…