Τζίρο τζίρο τζίρο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Διακυμάνσεις εκατέρωθεν των 990 μονάδων

From nmnwiki
Revision as of 17:55, 8 November 2021 by RandolphBavin (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Το κλίμα παραμένει θετικό στην εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά και οι προσδοκίες διατηρούνται......

Διακυμάνσεις εκατέρωθεν των 990 μονάδων ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Σε χαμηλά επίπεδα ο τζίρος




Το κλίμα παραμένει θετικό στην εγχώρια χρηματιστηριακή αγορά και οι προσδοκίες διατηρούνται.



Για τρίτη συνεχή συνεδρίαση ο Γενικός Δείκτης «σκόνταψε» σήμερα στο ψυχολογικό φράγμα των 1.000 μονάδων, αφήνοντας ερωτηματικά για τη συνέχεια. Επιφυλακτικοί οι αναλυτές, προβλέπουν ότι η μεταβλητότητα θα αυξηθεί τις επόμενες μέρες.



Ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 997 μονάδες καταγράφοντας άνοδο +0,82%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 46,09 εκατ. ευρώ.



ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Είκοσι χρόνια κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα

Τι δείχνει έρευνα του Οικονομικού [http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1:%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1 ελληνική οικονομίαοικονομία</a>, αλλά και την επίδραση των κινητών τηλεφώνων στην καθημερινότητα των πολιτώνΜπορεί οι Αμερικανοί να τα απέκτησαν νωρίτερα, μαθήματα γυμνασίου Βόλος αλλά οι Έλληνες έχουν αναδειχθεί στους καλύτερους πελάτες των ετακινητόκινητό τηλέφωνο</a> άλλαξε την καθημερινότητά μας και φέτος γιορτάζειελληνική οικονομίαοικονομία</a>, ο κλάδος της κινητής τηλεφωνίας έχει αλλάξει πολλά στη χώρα μας, φροντιστηρια τιμεσ Βόλος σύμφωνα με μελέτη του Οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών, που διεξήχθη με αφορμή τα 20 χρόνια παρουσίας της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.



Με βάση τα ευρήματα της έρευνας αγοράς, που πραγμακινητόκινητό τηλέφωνο</a> φέρεται να κατέχει μια ξεχωριστή θέση στη ζωή των ανθρώπων, οι οποίοι το κατατάσσουν στα κύρια μέσα ενημέρωσης, μαζί με την τηλεόραση.



Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης, ο κλάδος είναι από τους μεγαλύτερους και σταθερότερους επενδυτές της ελληνικής οικονομίας με σύνολο επενδύσεων, από το 1993 μέχρι και το 2012, επτά δισ. ευρώ, κυρίως σε υποδομές δικτύων και τεχνολογίας.



Βέβαια, η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τις επενδύσεις, οι οποίες πλέον αποτελούν το 11% των εσόδων, ενώ την περίοδο 1995-2001, το ποσοστό των επενδύσεων του κλάδου έφτανε σχεδόν το 30% των εσόδων του.



Βεβαίως, η συνεισφορά είναι εμφανής και στο ΑΕΠ, όπου από το 2006 το ποσοστό του κυμαίνεται συνολικά στο 7% (άμεση και έμμεση συνεισφορά) και, εάν η Ελλάδα τα επόμενα έτη ακολουθήσει τα ευρωπαϊκα δεδομένα, το ΑΕΠ θα αυξηθεί κατά 1,2% ή 2,4 δισ. ευρώ και τα δημόσια έσοδα θα έχουν άυξηση κατά 956 εκ. ευρώ.



Παρ' όλα αυτά, οι εταιρείες δήλωσαν ότι έχει υπάρξει μεγάλη μείωση του τζίρου που αγγίζει το 35%, λόγω κρίσης και αυξημένης φορολογίας.



Βέβαια, σύμφωνα με τη μελέτη του Οικονομικού πανεπιστημίου, άγνωστο κείμενο αρχαία ελληνικά «τα τελευταία οκτώ χρόνια, ο κλάδος των κινητών επικ�ελληνική οικονομίαοικονομία</a>».



Από το 2004 έως και το 2012, η μείωση των τιμών ανά λεπτό ομιλίας προσέγγισε το 78%, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να έχει σήμερα τις χαμηλότερες τιμές προ φόρων από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες.



Το μέλλον της κινητής τηλεφωνίας φαίνεται να είναι τα smartphones καικινητόκινητό τηλέφωνο</a>, κάτι που φάνηκε από την έρευνα του πανεπιστημίου, καθώς η πλειονότητα των ερωτηθέντων δήλωσε πως το τηλέφωνό τους πλέον αποτελεί βασικό εργαλείο για την εργασία τους, ενώ στην προσωπική τους ζωή αισθάνονται πιο ασφαλείς, πιο κοντά στους δικούς τους ανθρώπους και πιο ανεξάρτητοι και, μέσω του κινητού τους, οργανώνουν και διαχειρίζονται καλύτερα την καθημερινότητα και την εργασία τους.



Τέλος, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, ο κλάδος των κινητών επικοινωνιών θεωρείται εξίσου σημαντικός με τον κλάδο του τουρισμού για την οικονομία της χώρας.




ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Στο υπουργείο Εργασίας αύριο η τρόικα
Επί τάπητος τα χρέη των ασφαλιστικών ταμείων




Με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας συναντώνται αύριο το πρωί οι εκπρόσωποι της τρόικας.



Μεταξύ των θεμάτων που αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να τεθούν είναι τα χρέη των ασφαλιστικών ταμείων και η ενεργοποίηση της επιτ ροπής σοφών για την προώθηση αλλαγών στο ασφαλιστικό σύστημα.



Στελέχη του υπουργείου Εργασίας, πάντως, διαβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση δεν εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής έκτακτης εισφοράς επί του τζίρου των επιχειρήσεων ή επί των κερδών προκειμένου να καλυφθεί η «μαύρη τρύπα» των ελλειμμάτων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ). Τα ίδια στελέχη χαρακτηρίζουν ένα τέτοιο μέτρο ως αντιαναπτυξιακό και τονίζουν ότι οι επιχειρήσεις δεν αντέχουν μεγαλύτερη φορολογική επιβάρυνση.



Με δεδομένη πάντως τη μικρή ανταπόκριση που είχε έως τώρα η ρύθμιση των χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, η ελληνική πλευρά αναμένεται να προτείνει άλλες εναλλακτικές λύσεις, όπως η αύξηση των δόσεων, η μεταφορά των οφειλών του 2013 στο 2014, ή η καταβολή της τρέχουσας δόσης με μέρος της παλαιότερης οφειλής.



Αναμένεται να τεθούν, επίσης, online φροντιστηριο το ζήτημα της σταδιακής μείωσης των εργοδοτικών εισφορών κατά 3,9% από τον επόμενο χρόνο και ο νέος τρόπος υπολογισμού του εφάπαξ.



Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης θα βρεθούν και πτυχές των πολιτικών που θα εφαρμοσθούν για τη στήριξη των ασθενέστερων ομάδων του πληθυσμού και κυρίως η άμεση προώθηση της πιλοτικής εφαρμογής του μέτρου του «ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος».



Στα εργασιακά δεν φαίνεται να υπάρχουν ανοικτά θέματα, εκτός από το ζήτημα της κατά περίπτωση αύξησης του ορίου των απολύσεων και της διαδικασίας που ακολουθείται. Το θέμα αυτό δεν αναμένεται να τεθεί κατά την αυριανή συνάντηση, αφού εκκρεμεί η ολοκλήρωση της μελέτης που έχει ζητήσει το υπουργείο Εργασίας για την αναζήτηση των καλύτερων πρακτικών που εφαρμόζονται στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.




ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
source: φροντιστηρια για προτυπα σχολεια http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/581637/diakumanseis-ekaterothen-ton-990-monadon-/

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ…