Χίο πληροφορίες πληροφορίες κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη Eshop Λήξη συναγερμού για το σκάφος νότια των Χανίων
ηλεκτρονικο seo σχεδιασμοσ ιστοσελιδων αθηνα εμποριο ελλαδα δημιουργια κατασκευή website καταλογου προιοντων κατασκευη κατασκευη eshop τιμες ιστοσελιδων κατασκευη e-shop eshop σχεδιασμος ιστοσελιδων μαθηματα κοσμηματος online κατασκευη website πρώτη σελίδα google Συνεχίζει κανονικά την πορεία του..."
Λήξη συναγερμού για το σκάφος νότια των Χανίων κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop
Συνεχίζει κανονικά την πορεία του Λήξη συναγερμού για το σκάφος που εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής να πλέει νότια των Χανίων. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επρόκειτο για ένα σκάφος το οποίο μετέφερε οικονομικούς μετανάστες και το οποίο αφού ελέγχθηκε από τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος στα Χανιά, συνέχισε την πορεία του καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι επιβάτες τους δεν διατρέχουν κίνδυνο.
Ο συναγερμός έληξε και το περιπολικό σκάφος από τα Χανιά που είχε βγει στα ανοικτά για τις ανάγκες της επιχείρησης επέστρεψε πίσω. Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr το σκάφος που βρέθηκε να πλέει κοντά στη Γαύδο, δεν ζήτησε ποτέ τη βοήθεια των λιμενικών αρχών, ενώ ακόμη παραμένει άγνωστος ο λόγος που σήμανε συναγερμός στις λιμενικές αρχές των Χανίων.
Το λιμεναρχείο της Αγίας Γαλήνης αλλά και αυτό της Παλαιόχωρας ήταν με τη σειρά τους σε επιφυλακή αν και το σκάφος του λιμενικού σώματος στην Αγία Γαλήνη βρίσκεται σε ακινησία λόγω βλάβης από την Πέμπτη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ενώ αυτό της Παλαιόχωρας βρίσκεται στη Χίο προκειμένου να συνδράμει σε έρευνες.
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη
Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.
Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.
Πηγή: Cretalive.gr
Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες
Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.
Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..
Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.
Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Πηγή: Flashnews.gr
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Άσαντ: Θα ήταν προδοσία να παραιτηθώ τώρα
Σύμφωνα με τον Άσαντ η Συρία πρέπει να απαλλαχθεί από τους τρομοκράτες και τους εξτρεμιστές«Έχω υποχρέωση στη χώρα μου, εκτός κι αν οι πολίτες θέλουν να παραιτηθώ».
Με αυτά τα λόγια ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ-Άσαντ σχολίασε τις εξελίξεις που αφορούν στη χώρα του, έπειτα από την απόφασή του να αποδεχθεί τη ρωσική πρόταση για τα χημικά της χώρας.
«Έχω υποχρέωση στη χώρα μου, εκτός κι αν οι πολίτες θέλουν να παραιτηθώ», ανέφερε ο Σύρος πρόεδρος και πρόσθεσε: «Κάποιοι λένε ότι έχω όλες τις εγγυήσεις αν θέλω να φύγω, όλα τα λεφτά και ό,τι θέλω. Φυσικά τα αγνοώ όλα αυτά».
«Είμαι πρόεδρος για να βοηθάω τον λαό της Συρίας», είπε στη συνέχεια ο 'Ασαντ και πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να είναι η ελπίδα των Σύρων, όχι των Αμερικανών, ούτε των Γάλλων.
Σύμφωνα με τον Άσαντ η Συρία πρέπει να απαλλαχθεί από τους τρομοκράτες και τους εξτρεμιστές.
«Αν δεν τους ξεφορτωθούμε θα επηρεάσουν τις επόμενες γενιές», είπε και απευθυνόμενος στους Αμερικανούς τόνισε: «Εσείς τι θα κάνατε αν τρομοκράτες από διαφορετικές περιοχές εισέβαλαν στην χώρα σας και σκότωναν χιλιάδες πολίτες;».
«Όταν οι δυτικές χώρες πάψουν να υποστηρίζουν τους τρομοκράτες και τις μαριονέτες όπως η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία, το πρόβλημα της Συρίας θα λυθεί πιο εύκολα. Αν οι ΗΠΑ θέλουν να υποστηρίζουν την Αλ-Κάιντα ας το κάνουν. Αλλά να μην μιλούν για "επαναστάτες" γιατί οι περισσότεροι ανήκουν πλέον στην Αλ-Κάιντα».
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Σύρος πρόεδρος προχώρησε σε δηλώσεις στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, λέγοντας πως η Δαμασκός αποδέχεται την πρόταση να παραδώσει το χημικό οπλοστάσιό της ώστε «να μη χυθεί αίμα του συριακού λαού».
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop
source: http://www.protothema.gr/greece/article/323043/lixi-sunagermou-gia-to-skafos-notia-ton-hanion/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop…