Τράπεζες τράπεζες URL Greek Seo Τράπεζα Ελλάδος: Διευρύνθηκε το έλλειμα του Προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση

From nmnwiki
Revision as of 07:22, 20 October 2021 by VinceUqk84634 (talk | contribs) (Created page with "greek σχεδιασμόσ κατασκευη eshop πατρα ιστοσελίδων seo Ωστόσο το αποτέλεσμα μετατρέπεται σε κατασκ...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

greek σχεδιασμόσ κατασκευη eshop πατρα ιστοσελίδων seo Ωστόσο το αποτέλεσμα μετατρέπεται σε κατασκευή e shop πλεόνασμα αν συμπεριληφθούν οι δωρεαν ιστοσελιδα αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων δημιουργια ιστοσελιδας και ανάπτυξη ιστοσελίδων αφαιρεθούν οι πληρωμές ληξιπρόθεσμων κατασκευη φαρμακειων οφειλών
..."

Τράπεζα Ελλάδος: Διευρύνθηκε το έλλειμα του Προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση greek seo

Ωστόσο το αποτέλεσμα μετατρέπεται σε πλεόνασμα αν συμπεριληφθούν οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων και αφαιρεθούν οι πληρωμές ληξιπρόθεσμων οφειλών

Πρωτογενές έλλειμμα ύψους 3,4 δισ. ευρώ εμφανίζουν τα ταμειακά στοιχεία του Προϋπολογισμού στο δεκάμηνο Ιανουαρίου- Οκτωβρίου, σύμφωνα με την τράπεζα της Ελλάδος.



Ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτό μετατρέπεται σε πλεόνασμα 3,365 δισ. ευρώ εάν συμπεριληφθούν έσοδα ύψους 1,5 δισ. ευρώ από τη μεταφορά των αποδόσεων ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου από τις κεντρικές τράπεζες του Ευρωσυστήματος και αφαιρεθούν δαπάνες ύψους περίπου 5,287 δισ. ευρώ που αφορούν την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών. Υπενθυμίζεται, ότι η μεθοδολογία αυτή εφαρμόζεται από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.



Τα ταμειακά στοιχεία για την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2013, που δημοσιοποίησε σήμερα η τράπεζα της Ελλάδος δείχνουν ότι το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης παρουσίασε έλλειμμα 9,079 δισ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 6,775 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2012.



Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού, στα οποία δεν περιλαμβάνονται έσοδα ύψους 1,5 δισ. ευρώ από τη μεταφορά των αποδόσεων ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου από τις κεντρικές τράπεζες του Ευρωσυστήματος, διαμορφώθηκαν σε 37,993 δισ. ευρώ, από 39,080 δισ. ευρώ πέρυσι. Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, στις οποίες περιλαμβάνονται και δαπάνες ύψους περίπου 5,287 δισ. ευρώ που αφορούν την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών, διαμορφώθηκαν σε 47,9 δισ. ευρώ, από 44,5 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου- Οκτωβρίου 2012.
greek seo greek seo Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».



Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
greek seo Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της ΙταλίαςΜετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.



Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.



Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.





















greek seo
source: http://www.protothema.gr/economy/article/328688/trapeza-ellados-dieurunthike-to-elleima-tou-proupologismou-se-tameiaki-vasi/

greek seo…