Google Google Google Greek Seo Πάτρα: Ούτε επέμβαση κήλης δεν μπορεί να γίνει στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

From nmnwiki
Revision as of 18:52, 18 October 2021 by VinceUqk84634 (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

greek seo Οι συγγενείς των ασθενών φτάνουν στο σημείο να προμηθεύονται τα απαραίτητα υλικά και να τα παραδίδουν στο νοσοκομείο
..."

Πάτρα: Ούτε επέμβαση κήλης δεν μπορεί να γίνει στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» greek seo

Οι συγγενείς των ασθενών φτάνουν στο σημείο να προμηθεύονται τα απαραίτητα υλικά και να τα παραδίδουν στο νοσοκομείο

Ούτε μία απλή χειρουργική επέμβαση κήλης δεν μπορούν να κάνουν οι γιατροί στο νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας.



Ο λόγος; Η έλλειψη υλικών και ειδικότερα ενός πλέγματος το οποίο είναι απαραίτητο στην εξέλιξη της επέμβασης.



Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί "διώχνουν" ασφαλισμένους που ζητούν ραντεβού για την πραγματοποίηση της επέμβασης, εξηγώντας τους ότι η έλλειψη του υλικού δημιουργεί απαγορευτικές συνθήκες για την αφαίρεση κοίλης.



Αλλά το σημαντικότερο όλων είναι το εξής: διαφημιση facebook Οι περισσότεροι ασθενείς και οι συγγενείς τους, προθυμοποιούνται να αγοράσουν και να παραδώσουν στο νοσοκομείο το υλικό για να γίνουν δεκτοί.



Διαβάστε περισσότερα στο thebest.gr






greek seo greek seo Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σχεδιασμόσ ιστοσελίδων σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.



Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.



Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.





Πηγή: Cretalive.gr





Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες


Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.



Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..



Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.



Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κατασκευη ιστοσελιδας wordpress αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.



Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.



Πηγή: Flashnews.gr
greek seo Κρήτη: «Συναγερμός» για τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης

Ο άνδρας, πιθανόν ρωσικής κατ αγωγής, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή - Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές για έναν τραυματία τουρίστα, ιστοσελιδα σημασια στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης, στο Σέλινο Χανίων, στην έξοδο προς τη Σούγια.



Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, δημιουργια eshop που είναι ηλικίας 50-55 ετών, και πιθανόν Ρώσος, έπεσε από ύψος 3-4 μέτρων και χτύπησε στο πόδι, ενώ συμμετείχε σε εκδρομή με ομάδα τουριστών.



Ο τουρίστας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν διατρέχει κίνδυνο.



Στο σημείο μεταβαίνει ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ από τα Χανιά, κατασκευη ιστοσελιδασ με wordpress ενώ σπεύδει και δύναμη της πυροσβεστικής.



Διαβάστε περισσότερα στο cretalive.gr






greek seo
source: http://www.protothema.gr/greece/article/328696/patra-oute-epemvasi-koilis-den-borei-na-ginei-sto-nosokomeio-agios-andreas/

greek seo…