Φορολογικά Χρυσής Αυγής πληροφορίες κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη Eshop Έρχονται νέες συλλήψεις για την Χρυσή Αυγή
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη κατασκευη φαρμακειων eshop Ειδήσεις, σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ ιστοσελίδες εταιρείεσ marketing θεσσαλονίκη τιμεσ επικαιρότητα δείγματα λογοτύπων και τα τελευταία νέα της Ελλάδας και του Κόσμου κατασκευη ιστοσελιδων τιμεσ κατασκευή ιστοσελίδων δράμα απο το Nooz. στρατηγικη σχεδιασμόσ ιστοσελίδασ μαρκετινγκ gr. Οικονομία, επαγγελματικη ιστοσελιδα Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο."
Έρχονται νέες συλλήψεις για την Χρυσή Αυγή
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop
Νέο κύμα συλλήψεων αναμένεται για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την ανάθεση της έρευνας στους δύο εφέτες ανακριτές, Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους», οι δύο ανακριτές δεν αποκλείεται να προβούν σε νέες συλλήψεις ύστερα και από την άρση της βουλευτικής ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανακριτές θα εξετάσουν διεξοδικά την κατηγορία για κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος και αν βρουν ενοχοποιητικά στοιχεία θα ενημερώσουν άμεσα τον εισαγγελέα εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο, αρμόδιο για την ανάκριση της φασιστικής οργάνωσης, ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.
Κατά το δημοσίευμα στο στόχαστρο των αρχών έχουν μπει:
Ο βουλευτής Γιώργος Γερμενής, καθώς σύμφωνα με κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα, ο ίδιος ήταν υπεύθυνος για την στρατιωτική εκπαίδευση των νεοσυλλέκτων, ενώ κατά καιρούς οργάνωνε στρατιωτικές επιθέσεις κατά μεταναστών.
Ο βουλευτής Ευστάθιος Μπούκουρας, καθώς πιστεύεται ότι «...διατηρεί, διακινεί και αποθηκεύει οπλισμό και έχει απόλυτο έλεγχο της δράσεως των πυρήνων της οργανώσεως στον Νομό Κορινθίας, δίνει εντολή, οργανώνει, ή εγκρίνει εκ των υστέρων επιθέσεις κατά αλλοδαπών».
Ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, καθώς κατά τις μαρ τυρίες πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της οργάνωσης που σκοπό έχει την κατάλυση της Δημοκρατίας.
Την ίδια ώρα οι ανακριτές ελέγχουν διεξοδικά τις οικονομικές κινήσεις της οργάνωσης, αφού εικάζεται ότι η Χρυσή Αυγή έχει υποπέσει σε μία σειρά από φορολογικά αδικήματα, σύμφωνα και με τα ευρήματα του ΣΔΟΕ και της Αρχής κατά της νομιμοποίησης μαύρου χρήματος.
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις
Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων - Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.
Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.
Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.
«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.
Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».
Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.
«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις
Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Πλέον, κατόπιν... εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.
Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.
Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop «Ξήλωσαν» αυθαίρετες κατασκευές από μαγαζί στο Κολωνάκι
Σε επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας...Αυθαίρετες κατασκευές από επιχείρηση εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Φιλικής Εταιρείας, απομάκρυνε το πρωί συνεργείο του δήμου Αθηναίων.
Τα μικτά κλιμάκια του δήμου Αθηναίων (δ/νσεις [http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=17400&subid=2&pubid=6575623 �πολεοδομίαπολεοδομίας</a> και Πρασίνου) πραγματοποιούν ελέγχους για πολεοδομικές παραβάσεις και αυθαίρετες κατασκευές σε επιχειρήσεις της Αθήνας.
Οι έλεγχοι ξεκίνησαν το καλοκαίρι από την πλατεία του Αγ. Θωμά στην περιοχή Γουδή και μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί η πλατεία Βάθη, το Μεταξουργείο, το Γκάζι, η πλατεία Αγ. Ανδρέα, η Λαμπρινή και η οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop
source: http://www.nooz.gr/greece/erxontai-nees-sullipseis-gia-tin-xrusi-augi271013
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop…