Ταξί ΝΑΤΟ Έλληνες κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη Eshop Αυλαία για το Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Ταινιοθήκης
προωθηση ιστοσελιδων στο google κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη ιστοσελιδων δωρεαν κατασκευη ιστοσελιδων δημιουργία ιστοσελίδασ τιμεσ τροποι πωλησησ προιοντων κερκυρα κατασκευη eshop προώθηση ιστοσελίδων Τελευταία ημέρα σήμερα Κυριακή 27 Οκτωβρίου..."
Αυλαία για το Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Ταινιοθήκης κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop
Τελευταία ημέρα σήμερα Κυριακή 27 Οκτωβρίου
Μετά από ένα δεκαήμερο πλούσιο σε ανατρεπτικές ταινίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, αφιερώματα σε ξένους και Έλληνες δημιουργούς, παράλληλες εκδηλώσεις και μάστερκλας και με το βλέμμα στραμμένο στην έκθεση του πρωτοπόρου σκηνοθέτη και εικαστικού Χαρούν Φαρόκι, ο οποίος θα εγκαινιάσει την Τρίτη 29/10 στην Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας έκθεση του, η κριτική επιτ ροπή του διαγωνιστικού τμήματος Αφηγηματικά +ΟΧΙ απένειμε τα βραβεία της.
Στο νεοσύστατο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ, συμμετείχαν δέκα ταινίες, εννέα μεγάλου μήκους και μια μικρού μήκους.
Η κριτική επιτ ροπή, με πρόεδρο την Νικόλ Μπρενέζ (πανεπιστημιακό και θεωρητικό του Κινηματογράφου) απένειμε το βραβείο της στην ταινία Nana της Βαλερί Μασαντιάν για το συνταρακτικό της παράδειγμα πως στη ζωή δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα, ούτε καν την εγκατάλειψη ή το θάνατο, και για την εφευρετικότητα της να βγάλει στο φως της ημέρας έναν εφιάλτη, με μαλακά χρώματα.»
Επίσης, μνεία της επιτ ροπής έλαβαν οι ταινίες:
- You Make Me Feel So Young, του Ζακ Ουάιντραουμπ, για την κομψότητα, τη λεπτότητα και τη γνώση χειρισμού του κινηματογραφικού μέσου από ένα νέο, πολλά υποσχόμενο σκηνοθέτη.
-Lacrau, του Ζουάου Βλαντίμιρου, για την επική εικόνα του, τον εξαιρετικό χειρισμό στην κινηματογράφιση της φύσης και το μουσικό παζολινικό μοντάζ του.
- Leviathan των Βερένα Παραβέλ και Λυσιέν Καστέινγκ-Τέιλορ για τη μέγιστη εφευρετικότητα τους στην περιγραφή ενός πρωτότυπου κινηματογραφικού κόσμου, που μας ταξίδεψε σε μια εκρηκτική, ονειρική εμπειρία.
Την κριτική επιτ ροπή του 7ου Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου,συγκρότησαν οι σκηνοθέτριες Στέλλα Θεοδωράκη , Πεννυ Παναγιωτοπούλου, ο διευθυντής φωτογραφίας Δημήτρης Θεοδωρόπουλος και ο κριτικός Κινηματογράφου, Χρήστος Μήτσης.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα
«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή ΑυγήΕίχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.
Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.
Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα... γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!
Το... πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέ�ΕλλάδαΕλλάδας</a> και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.
Τι απαντά η Χρυσή Αυγή
Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
«Οι πολιτικάντηδες με τα "burberry" που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για "clubbing", πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».
«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Μια μαγική βραδιά με την Χάρις Αλεξίου
Ταξίδεψε το κοινό με την φωνή και τη μουσική τηςΗ Χάρις Αλεξίου εμφανίστηκε στο θέατρο «Βράχων» Μελίνα Μερκούρη του δήμου Βύρωνα, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.
Η καταξιωμένη τραγουδίστρια μάγεψε για ακόμη μια φορά το κοινό με την φωνή και τα τραγούδια της και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.
Επόμενη στάση στην περιοδεία της θα είναι ο Πειραιάς και το Βεάκειο Θέατρο ενώ θα δώσει και τρεις συναυλίας στην Κύπρο. Τη χθεσινή βραδιά άνοιξε το συγκρότημα «Nouveau Sextet» που ακολουθεί όλο το καλοκαίρι πιστά την Χάρις Αλεξίου.
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop
source: http://www.protothema.gr/culture/article/323022/aulaia-gia-to-festival-protoporiakou-kinimatografou-tis-tainiothikis/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop…