ΟΤΕ Νατάσσα Μποφίλου διάστημα κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη Eshop Μισθολογικοί έλεγχοι σε 150 ΔΕΚΟ - φορείς του Δημοσίου

From nmnwiki
Revision as of 23:16, 30 September 2021 by IsidroWasson (talk | contribs) (Created page with "σελιδα ιντερνετ - [https://xenofon.gr https://xenofon.gr]. κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Ελέγχους-εξπρές σε...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

σελιδα ιντερνετ - https://xenofon.gr. κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Ελέγχους-εξπρές σε 150 ΔΕΚΟ και λοιπούς φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα πραγματοποιεί αυτή την περίοδο το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να διαπιστώσει σε ποιους από αυτούς δεν έχει ακόμη τεθεί σε εφαρμογή το ενιαίο μισθολόγιο του...

Μισθολογικοί έλεγχοι σε 150 ΔΕΚΟ - φορείς του Δημοσίου κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Υπερβάσεις έως 1320 ευρώ από το ενιαίο μισθολόγιο




Ελέγχους-εξπρές σε 150 ΔΕΚΟ και λοιπούς φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα πραγματοποιεί αυτή την περίοδο το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προκειμένου να διαπιστώσει σε ποιους από αυτούς δεν έχει ακόμη τεθεί σε εφαρμογή το ενιαίο μισθολόγιο του Δημοσίου.



Από τα πρώτα δεδομένα που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Οικονομικών προκύπτουν τεράστιες διαφορές μεταξύ των μισθών στις κεντρικές υπηρεσίες των υπουργείων και σε αυτούς που λαμβάνουν υπάλληλοι σε δημόσιους οργανισμούς. Σύμφωνα με συγκριτικά στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα το «Έθνος» οι αποκλίσεις στις μεικτές αποδοχές φθάνουν ακόμη και το 45% και «αγγίζουν» τα 1.320 ευρώ.



Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, που μιλά στην Εφημερίδα, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα υπάλληλοι «δύο ταχυτήτων» στο Δημόσιο. «Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες διαπιστωθούν αποκλίσεις από τις ρυθμίσεις του ενιαίου μισθολογίου, όχι μόνο θα αποπεμφθούν οι διοικήσεις των οργανισμών αλλά και θα ασκηθούν ποινικές διώξεις», τονίζει.



Η περιστολή δαπανών στους φορείς του Δημοσίου θα αποτελέσει έναν από τους πυλώνες κάλυψης του δημοσιονομικού κενού για το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, στο οικονομικό επιτελείο υπολογίζουν πως από την αναδιάρθρωση των ΔΕΚΟ θα εξοικονομηθούν 100 εκατ ευρώ το 2014 μειώνοντας το δημοσιονομικό κενό. Από τους ίδιους υπολογισμούς προκύπ ΤΕΙ πως εξ αυτών 60 με 80 εκατ. ευρώ θα προέλθουν από τη μείωση του μισθολογικού κόστους και την εφαρμογή χωρίς εξαιρέσεις του ενιαίου μισθολογίου.



Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλέξει στο υπουργείο Οικονομικών έχουν διαπιστώσει πως δημόσιες επιχειρήσεις όχι μόνο δεν έχουν υιοθετήσει το ενιαίο μισθολόγιο αλλά ούτε καν το μισθολογικό πλαφόν (μέσος μισθός ανά φορέα 1900 ευρώ) που είχε θεσμοθετηθεί προγενέστερα. Προκύπτουν διαφορές από 33 έως 1320 ευρώ στη μισθοδοσία υπαλλήλων ΔΕΚΟ σε σχέση με τους υπαλλήλους που αμείβονται με το ενιαίο μισθολόγιο.





 



κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων - Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, κατασκευή & προώθηση ιστοσελίδων αθήνα λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.



Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, τροποι διαφημισησ ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.



Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.



«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.



Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».



Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, λογοτυπα σχεδιαση οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.



«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις



Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, online επιχειρηση εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.



Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, δυναμικη ιστοσελιδα πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, καταχωρηση domain όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ



Πλέον, κατόπιν... εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.



Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.



Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ


Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της...Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.



Στην Παπούα Νέα Γουινέα, website development περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.



"Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων", δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.



Η έκθεση με τίτλο "Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;" βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, κατασκευη newsletter την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.



Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.



Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.



Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.



Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.



"Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες", σύμφωνα με την έρευνα.



Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.



Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.



Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.



Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.




κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop
source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/601125/misthologikoi-eleghoi-se-150-deko-foreis-tou-dimosiou/

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop…