Οδοφράγματα αεροδρομίου Apple ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Στην επόμενη διασταύρωση προσέξτε το... αεροπλάνο

From nmnwiki
Revision as of 23:15, 27 September 2021 by RBZHarvey4912 (talk | contribs) (Created page with "ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Όταν με την κυκλοφορία του iOS 6, η Apple αντικατέστησε τους...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Όταν με την κυκλοφορία του iOS 6, η Apple αντικατέστησε τους Google Maps με τους δικούς της χάρτες, το κύρος της εταιρείας δέχτηκε ένα σημαντικό πλήγμα......

Στην επόμενη διασταύρωση προσέξτε το... αεροπλάνο ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Οι Apple Maps καθοδηγούν τους οδηγούς μέσα από διάδρομο αεροσκαφών




Όταν με την κυκλοφορία του iOS 6, η Apple αντικατέστησε τους Google Maps με τους δικούς της χάρτες, το κύρος της εταιρείας δέχτηκε ένα σημαντικό πλήγμα καθώς τα λάθη ήταν πολλά και ο σχεδιασμός κακός.



Αν και με τις αναβαθμίσεις σημαντικά προβλήματα επιλύθηκαν, ένα χρόνο αργότερα σφάλματα της εφαρμογής εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους χρήστες και μάλιστα με τραγελαφικά αποτελέσματα.



Ένα αεροδρόμιο στην Αλάσκα, λατομεια πηλιου αναγκάστηκε να αποκλείσει ένα διάδρομο αεροσκαφών, καθώς η εφαρμογή καθοδηγούσε τους οδηγούς να περάσουν μέσα από το διάδρομο για να φτάσουν στον τερματικό σταθμό!



Όπως δήλωσαν υπεύθυνοι του διεθνούς αεροδρομίου του Φέρμπανκς, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, δύο οδηγοί επιχείρησαν να περάσουν από το διάδρομο των αεροσκαφών. Μετά από επικοινωνία με την Apple, η εταιρεία εξέδωσε προσωρινή διόρθωση και όταν κάποιος ζητήσει οδηγίες για να φτάσει εκεί, παίρνει το μήνυμα ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες.



«Τους ζητήσαμε να απενεργοποιήσουν το χάρτη για το Φέρμπανκς μέχρι να τον διορθώσουν», πετρεσ διακοσμητικεσ εξήγησε η Melissa Osborn, υπεύθυνη για τη λειτουργία του αεροδρομίου. Επιπλέον, προσέθεσε ότι οδοφράγματα έχουν τοποθετηθεί προκειμένου να απαγορεύσουν την πρόσβαση στο διάδρομο και δεν θα αφαιρεθούν μέχρι η Apple να διορθώσει τις οδηγίες.



Αξίζει να σημειωθεί, πατηματα κηπου ότι η πλοήγηση στον ίδιο προορισμό με τη βοήθεια του Google Maps γίνεται μέσω διαφορετικής διαδρομής που αν και μακρύτερη, αποφεύγει τη διέλευση από το διάδρομο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία…






















ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, λατομεια πηλιου σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.



Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.



Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.





Πηγή: Cretalive.gr





Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες


Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.



Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..



Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.



Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στοκ πλακακια αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.



Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.



Πηγή: Flashnews.gr
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησηςΆμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, διακοσμηση κηπου με πετρες ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.



Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, διαμορφωση κηπου με βοτσαλα σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, σχιστοπλακες τιμες η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».



Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, διακοσμητικη πετρα εξωτερικου χωρου σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.



Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.



Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ[htΑστυνομίαΑστυνομίας</a></a> σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ
source: http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/587675/stin-epomeni-diastaurosi-prosexte-to-aeroplano/

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…