Παναθηναϊκός Ολυμπιακό Παναθηναϊκού ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ «Στα ντέρμπι μετράει το πάθος»

From nmnwiki
Revision as of 13:10, 21 September 2021 by JosieBejah9560 (talk | contribs) (Created page with "ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Ο Χριστόφ Βαζέχα μιλώντας στον......<br><br>«Στα ντέρμπι μετράει το πάθος» ΛΑΤΟΜΕΙΑ...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Ο Χριστόφ Βαζέχα μιλώντας στον......

«Στα ντέρμπι μετράει το πάθος» ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Βαζέχα: Θα το πάρει όποιος το θέλει περισσότερο




Ο Χριστόφ Βαζέχα μιλώντας στον Nova σπορ FM 94.6 επεσήμανε ότι όποια ομάδα έχει πάθος θα έχει και το προβάδισμα για τη νίκη στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.



Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Χριστόφ Βαζέχα στο Nova σπορ FM 94.6 και τον Γιώργο Χελάκη



-για τους στόχους της Καλλιθέας φέτος

«Από την πρώτη ημέρα είδα ότι η ομάδα έχει καλούς παίκτες και είπα ότι θέλουμε να είμαστε στην τετράδα. Με τη δουλειά μπορούμε να το πετύχουμε. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τώρα. Έχουμε περάσει το πρόγραμμα αυτό αλλά και τώρα θέλει συγκέντρωση και δουλειά. Αν τα έχουμε τα στοιχεία αυτά τότε θα καταφέρουμε. Έχουμε καλή ομάδα και αυτή αξίζει να κάνει ένα βήμα παραπάνω».



-για το ντέρμπι

«Στα ντέρμπι δεν έχει σχέση που βρίσκεται η ομάδα στη βαθμολογία. Μετράει το πάθος ο εγωισμός. Και όποια ομάδα τα έχει αυτά έχει και το προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει καλό πρόσωπο τα τελευταία παιχνίδια. Τα στοιχεία που είπα νωρίτερα όμως μετράνε».



-για τους Μπεργκ-Φιγκερόα

«Και οι δύο είναι καλοί επιθετικοί. Έχουν το γκολ. Αλλά όπως συμβαίνει με τους επιθετικούς, μοντερνοι κηποι η απόδοσή τους εξαρτάται από όλη την ομάδα. Το θέμα είναι πως όταν έχουν την ευκαιρία για το γκολ θα το πετύχουν».



Πηγή: sport-fm.gr



ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Θα συνεχίσει να «πετάει» με Emirates ο Ολυμπιακός

Την επέκταση της χορηγικής του συνεργασίας με την αεροπορική εταιρία  και για τη φετινή σεζόν ανακοίνωσε ο ΟλυμπιακόςΤην επέκταση της χορηγίας της «Emirates» για μια ακόμη ποδοσφαιρική σεζόν ανακοίνωσε την Τρίτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να συνεργάζονται για έξι συνεχόμενα έτη με την αεροπορική εταιρία, πετρωμάτων Πηλίου που προβάλλεται μέσω του «Γ. Καραϊσκάκης».



Αναλυτικά η ανακοίνωση: 



«Η Emirates, πετρεσ εσωτερικου χωρου μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνουν την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2013 - 2014. 



Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Παραιτήθηκε ο Ολυμπιακός από τη χορηγία του ΟΠΑΠ

Καταγγέλλει αθέμιτο ανταγωνισμό και ποινικώς κολάσιμες πράξειςΠαραιτήθηκε το βράδυ της Τρίτης από τη χορηγία επενδυση εσωτερικου τοιχου με πετρα του ΟΠΑΠ η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλοντας, πλακες πεζοδρομιου διαστασεις σύμφωνα με πληροφορίες, κυβολιθοι τιμεσ ότι η ταυτόχρονη παρουσία του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη στον ΟΠΑΠ και στην ΑΕΚ, κυβολιθοι σχεδια δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες ομάδες.



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λατομεια πηλιου η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρεται σε συγκεκριμένες ποινικώς κολάσιμες ενέργειες του κ. Δ. Μελισσανίδη, επενδυση πετρας τιμες ενώ προτίθεται να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη



Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Μαρινάκης φέρεται να δήλωσε σε συνεργάτες του ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει τέτοια λεφτά».

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ
source: Ακανόνιστη πλάκα http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/603021/sta-derbi-metraei-to-pathos/

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…