Μέλλον Ιαπωνία Ιαπωνία ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Μια «Μνήμη για το μέλλον» από την κατεστραμμένη Ιαπωνία

From nmnwiki
Revision as of 03:23, 11 September 2021 by RBZHarvey4912 (talk | contribs) (Created page with "ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Μια «Μνήμη για το Μέλλον» αποφάσισε να αφήσει η Google, [htt...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Μια «Μνήμη για το Μέλλον» αποφάσισε να αφήσει η Google, πετρα δαπεδου με το ομώνυμο project που οργανώνει και καταγράφει όψεις από τις δραματικές επιπτώσεις......

Μια «Μνήμη για το μέλλον» από την κατεστραμμένη Ιαπωνία ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Φωτογραφίες πριν και μετά το σεισμό συγκεντρώνει η Google




Μια «Μνήμη για το Μέλλον» αποφάσισε να αφήσει η Google, με το ομώνυμο project που οργανώνει και καταγράφει όψεις από τις δραματικές επιπτώσεις του σεισμού στην Ιαπωνία και του τσουνάμι που ακολούθησε, το Μάρτιο του 2011.



Το site που φέρει την ονομασία Mirai e no kioku (Μνήμη για το Μέλλον) περιέχει φωτογραφίες που μοιράστηκαν άνθρωποι από την περιοχή.



Επιπλέον, με τη βοήθεια του Street View, χτισιμο εξωτερικου τοιχου ο αμερικανικός κολοσσός παρουσιάζει εικόνες από το «πριν», στοκ πλακακια το «μετά» και το «τώρα». Έτσι, ο χρήστης μπορεί να δει φωτογραφίες από κατεστραμμένες περιοχές της Φουκουσίμα, που σήμερα χαρακτηρίζονται μη κατοικήσιμες εξαιτίας των υψηλών επιπέδων ραδιενέργειας. Ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί, επιλέγοντας την επιθυμητή περίοδο (πριν, μετά [2011], μετά [2013]).







Οι περιοχές αναμένεται να αυξηθούν καθώς νέες φωτογραφίες προστίθενται. Στις φωτογραφίες βλέπουμε σπίτια που έχουν καταρρεύσει, πλακακια εξωτερικου χωρου στοκ δρόμους γεμάτους λακκούβες και άλλες ζημιές που προκλήθηκαν από τον σεισμό και το τσουνάμι στην Φουτάμπα, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο.



Για να πραγματοποιήσει τις νέες λήψεις η Google χρησιμοποιεί ένα ειδικό όχημα γεωεντοπισμού εξοπλισμένο με μια κάμερα, υπό αυστηρές προϋποθέσεις πραγματοποίησης για την προστασία του προσωπικού της από την ραδιενέργεια που υπάρχει στην ατμόσφαιρα.



Αξίζει να σημειωθεί, πετρινοι τοιχοι εσωτερικου χωρου ότι ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί εικονικά μέχρι και την είσοδο του πυρηνικού σταθμού Φουκουσίμα Νταΐτσι με ένα κλικ εδώ.




ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο για το... Instagram!

Όταν τα social media επηρεάζουν ακόμα και τις ξενοδοχειακές μονάδεςΈνα νέο ξενοδοχείο εμπνευσμένο από φωτογραφίες που υπάρχουν στο Instasgram άνοιξε τις πόρτες του.

 

Το μοναδικό boutique ξενοδοχείο 1888 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας έχει σχεδιαστεί έχοντας τους χρήστες του Instagram στο μυαλό, Αγγονάρια δηλαδή κάθε γωνία, ειδη πετρας για χτισιμο κάθε λεπτομέρεια και κάθε στοιχείο του ξενοδοχείου έχει γίνει έτσι ώστε να θέλει ο επισκέπτης να το φωτογραφήσει και να το ανεβάσει στη συνέχεια στο λογαριασμό του στο Instagram.





 

Το ξενοδοχείο, που «σε κάθε επίπεδό του έχει και μία διαφορετική άποψη», ενθαρρύνει τους επισκέπτες να βγάζουν φωτογραφίες τα έπιπλα, τα δωμάτια και τους λοιπούς χώρους και να τις δημοσιεύουν στο Instagram.

 

Και όσοι βγάλουν τις καλύτερες φωτογραφίες έχουν και δώρο: μια δωρεάν διανυκτέρευση στο 1888!





 

 

Ο χώρος είναι πολύ εντυπωσιακός. Μια γι γάντια ψηφιακή κορνίζα κρέμεται στο χώρο υποδοχής με μια περιστρεφόμενη ψηφιακή τοιχογραφία των φωτογραφιών του Instagram και ένα χώρο για να βγάζει ο επισκέπτης μία selfie φωτογραφία (φωτογραφία του εαυτού του δηλαδή), την ώρα που κάνει check in - οι καλύτερες εμφανίζονται στους τοίχους του ξενοδοχείου για να τις… θαυμάσουν και οι άλλοι!





 

 

Το πενταόροφο ξενοδοχείο, που πήρε το όνομά του (1888) προς τιμήν του έτους που η Kodak έβγαλε την πρώτη της φωτογραφική μηχανή, πράσινα δάπεδα είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες των επισκεπτών του από το Instagram, που σημαίνει ότι όσοι βγάλουν μια καλή φωτογραφία αφήνουν για πάντα το δικό τους στίγμα στο χώρο!





 

 

Τα δωμάτια ξεκινούν από 89 140 ευρώ το βράδυ, αν και για όσους έχουν πάνω από 10.000 followers στο Instagram η διανυκτέρευση είναι δωρεάν!

 

Υπάρχει δωρεάν Wi-Fi, ενώ κάθε δωμάτιο διαθέ ΤΕΙ και ένα iPad που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο επισκέπτης.

 





 

Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίσουν μια επιπλέον δωρεάν διαμονή μέσω των μηνιαίων διαγωνισμών φωτογραφίας του ξενοδοχείου: έχεις την καλύτερη φωτογραφία; Μένεις άλλο ένα βράδυ δωρεάν!





 

 

Ο Paul Fischman, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ξενοδοχείων 8Hotels, πλακες για κηπο είπε στο Mashable ότι το ξενοδοχείο θέλει να εξυπηρετεί και να ικανοποιεί τον σύγχρονο ταξιδιώτη.

 

Η πάλαια ποτέ αποθήκη μαλλιού έχε πλέον γίνει ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο αξίας 19.000.000 λιρών. Διαθέ ΤΕΙ 90 δωμάτια, σκαλεσ εξωτερικου χωρου συμπεριλαμβανομένου ενός ρετιρέ στον τελευταίο όροφο με θέα στην πόλη.





 



Ο Paul Fischmann είπε κλείνοντας: «Το 1888 διαθέ ΤΕΙ μια τόσο σύγχρονη αισθητική που νομίζαμε ότι νομίζουμε ότι καλύπτουμε και με το παραπάνω κάθε ταξιδιώτη που θέλει να πάρει μαζί του τις… αναμνήσεις από τη διαμονή του, χρησιμοποιώντας το smartphone του, αλλά και να μοιραστεί την εμπειρία του με τους φίλους του» .





 





 





 
Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της ΙταλίαςΜετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.



Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.



Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.





















ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ
source: http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/578403/mia-mnimi-gia-to-mellon-apo-tin-katestrammeni-iaponia/

ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…