Ρομάν Αμπράμοβιτς καρδιά ΟΣΕ κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη Eshop Στους 10 εκατομμύρια οι «οπαδοί» του Πάπα στο Twitter

From nmnwiki
Revision as of 23:02, 9 September 2021 by IsidroWasson (talk | contribs) (Created page with "κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Τους 10 εκατομμύρια έφτασαν οι «οπαδοί» του πάπα Φραγκίσκου...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Τους 10 εκατομμύρια έφτασαν οι «οπαδοί» του πάπα Φραγκίσκου στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, web design gr Twitter, κάτι που ο επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας......

Στους 10 εκατομμύρια οι «οπαδοί» του Πάπα στο twitter κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop «Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά»




Τους 10 εκατομμύρια έφτασαν οι «οπαδοί» του πάπα Φραγκίσκου στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, twitter, δημιουργια ιστοτοπου κάτι που ο επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας φαίνεται να εκτίμησε ιδιαιτέρως, λογοτυπα αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς.



«Αγαπητοί μου «οπαδοί» γνωρίζω πλέον ότι είσαστε 10 εκατομμύρια», φιλοξενία ιστοσελίδασ ανάρτησε ο ποντίφικας, γρήγορη δημιουργία site ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε ταυτόχρονα σε ποικίλες γλώσσες. «Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά και σας ζητώ να προσεύχεστε για εμένα».



Ο πρώτος μη Ευρωπαίος πάπας τα τελευταία 1.300 χρόνια, εταιρείεσ web hosting έχει τριπλασιάσει τον αριθμό των «οπαδών» του στο twitter από τότε που διαδέχτηκε τον Βενέδικτο ΙΣΤ’, δημιουργια website σύμφωνα με το Βατικανό.



Όπως αναφέρει το Ρόιτερς, ο αριθμός των «ακολούθων» του Πάπα στο twitter είναι μεγαλύτερος από ότι αυτός της Εφημερίδας New York Times. Το Βατικανό επιδιώκει να διευρύνει τις σχέσεις του με τις νέες τεχνολογίες και να κρατήσει σε επαφή τα 1,2 δισεκατομμύρια πιστών.




κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.Οι άνθρωποι της Ένωσης, δημιουργια logo βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:



«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».



Πηγή:  sport-fm.gr


Σε παύση ο δήμαρχος Ιθάκης για λόγους Δημοσίου συμφέροντος

Ο Γιάννης Κασσιανός είχε παραπεμφθεί στο πειθαρχικό για σειρά παραπτωμάτων όπως παράληψη υποβολής πόθεν έσχες και εμπλοκή του δήμου σε δικαστικές διαμάχες για δικά του χρέη   Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδων ο δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός παύτηκε από τα καθήκοντά του «για σοβαρούς λόγους Δημοσίου συμφέροντος».



Ο υπουργός Εσωτερικών αποδέχτηκε τη σχετική γνωμοδότηση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, στο οποίο είχε παραπεμφθεί ο 67χρονος δήμαρχος, και έκρινε ότι οι πράξεις του επέφεραν βλάβη στα συμφέροντα του δήμου.

Ο κ.Κασσιανός δι�<a%20href= KiaKiaristera.gr/">ΔΗΜΑΡ</a>χιακή θητεία, ενώ διατηρεί κατασκευαστική εταιρεία με έδρα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, Βουκουρέστι.



Στη σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρει πως ο κ. Κασσιανός παραπέμφθηκε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο μετά από αιτιολογημένη έκθεση του ΓΓ της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης προκειμένου να απολογηθεί:



-Για αδικαιολόγητες απουσίες από το Δήμο Ιθάκης κατά το έτος 2011 (5 μήνες) και το 2012 (δύο μήνες),



-Για υποβολή ανακριβούς υπεύθυνης δήλωσης ως υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2010,



-Για εμπλοκή του δήμου Ιθάκης σε δικαστικούς αγώνες με το Ελληνικό Δημόσιο για ατομικά χρέη αυτού προς το Δημόσιο με δηλώσεις αυτού και του Δήμου για λογαριασμό του, σε αναγκαστικές κατασχέσεις εις χείρας τρίτου της αντιμισθίας του, των ΔΟΥ Αγ. Δημητρίου και ΙΒ Αθηνών,



-Για αυθαίρετη δίωξη της Προϊσταμένης του Τμήματος Οικονομικών του Δήμου Ιθάκης, η οποία προέβη σε θετική δήλωση της αναγκαστικής κατάσχεσης της ΔΟΥ ΙΒ Αθηνών και τον υποβιβασμό της στη �πολεοδομίαπολεοδομίας</a>,



-Για την κατ’ αυτόν άσκηση ποινικής δίωξης για υπεξαγωγή εγγράφων και παράβαση καθήκοντος από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας,



-Για παράλειψη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες από την ανάληψη των καθηκόντων του και για τα έτη 2011 και 2012.



Τον περασμένο μήνα, ο κ. Κασσιανός είχε προβεί σε μία απίστευτη και μοναδική κίνηση στα ελληνικά χρονικά, καθώς ανήρτησε στην ιστοσελίδα του δήμου έγγραφο στο οποίο περιγράφει τα «προσόντα» που κατά τον ίδιο θα πρέπει να διαθέ ΤΕΙ ο επόμενος δήμαρχος του νησιού.




κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/600817/stous-10-ekatommuria-oi-opadoi-tou-papa-sto-twitter/

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop…