ΟΤΕ φωτογραφίες Ξενοδοχείο ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Η μαγεία του θεάτρου σε ένα ξενοδοχείο
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του θεάτρου το ξενοδοχείο Teatro στην πόλη Πόρτο της Πορτογαλίας, θα σας μεθύσει......
Η μαγεία του θεάτρου σε ένα ξενοδοχείο ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Φωτογραφίες από το Teatro στην Πορτογαλία
Ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του θεάτρου το ξενοδοχείο Teatro στην πόλη Πόρτο της Πορτογαλίας, θα σας μεθύσει με την αισθητική του και τις ανέσεις του, όπως το διάσημο γλυκό κρασί της.
Αυτός ο ιδιαίτερος χώρος βρίσκεται στο κέντρο της όμορφης και ιστορικής πορτογαλικής πόλης, που έχει ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Πρόκειται για ένα κομψό δημιούργημα στους τόνους του χρυσού και του χαλκού.
Έχει χτιστεί στο ίδιο σημείο που βρισκόταν το 1859 το ιστορικό Teatro Baquet. Το θέατρο, το οποίο καταστράφηκε από πυρκαγιά αποτελούσε το πολιτιστικό κέντρο του Πόρτο, όχι μόνο για τις εκδηλώσεις που φιλοξενούσε, πετρινοι τοιχοι εξωτερικου χωρου αλλά και γιατί αποτελούσε σημείο συνάντησης για τους ανθρώπους της πόλης.
Μετά από 122 χρόνια η βραβευμένη αρχιτέκτονας Nini Andrade Silva φέρνει πίσω την αίγλη του παλιού θεάτρου, σχεδιάζοντας το νέο αυτό ξενοδοχείο. Από την πρώτη στιγμή που ο επισκέπτης μπαίνει στο ξενοδοχείο αντιλαμβάνεται τη σχέση του ξενοδοχείου με τη δραματουργία.
Πάνω στις πόρτες που οδηγούν στο lobby είναι χαραγμένα ποιήματα της διάσημης πορτογαλέζας ποιήτριας Almeida Garret.
Κάθε ένα από τα 74 δωμάτια του ξενοδοχείου και τις σουίτες είναι σύγχρονα αριστουργήματα στις πληθωρικές αποχρώσεις του χρυσού και του χαλκού, απηχώντας το μεγαλείο της θεατρικής σκηνής.
Όλοι οι χώροι είναι εξοπλισμένοι με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Στο εστιατόριο Palco θα έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε μέσα από μια ποικιλία εξωτικών γεύσεων στο σύνολο τους και στο Bar Plateia θα χαλαρώσετε με την εμπνευσμένη από σκηνή θεάτρου διακόσμηση.
Το μεγάλο φινάλε όμως θα δοθεί στο εσωτερικό αίθριο του ξενοδοχείου καθώς είναι ένας φόρος τιμής στην καλλιτεχνική φύση του χώρου με την απεικόνιση των πιο εκλεπτυσμένων και σαγηνευτικών σκηνών από θεατρικά έργα.
Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!
Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη - Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, επένδυση τοίχου μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.
Οι «φίλοι» θέλοντας να τον... τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.
Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πλακα πεζοδρομιου τιμη πήγαν για να καπνίσουν.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!
Αν και ο ίδιος, πετρεσ διακοσμητικεσ όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, τοποθετηση πετρασ έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.
Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.
Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.
ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες
Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησηςΆμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.
Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, πλακακια εξωτερικου χωρου στοκ αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, πατηματα κηπου κ.α.), πλάκες πεζοδρομίου τιμή η απουσία καθαριστριών, πετρα λατομειου τιμη σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».
Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.
Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.
Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, πατηματα κηπου ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ[htΑστυνομίαΑστυνομίας</a></a> σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ
source: http://www.newsbeast.gr/travel/accomodation/arthro/578179/i-mageia-tou-theatrou-se-ena-xenodoheio-/
ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΧΤΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΑΠΕΔΑ…