Ομπάμα Σνόουντεν υποκλοπών κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη Eshop Έκτακτη σύνοδος της γερμανικής Βουλής για τον «κοριό» της NSA

From nmnwiki
Revision as of 18:58, 8 September 2021 by IsidroWasson (talk | contribs) (Created page with "βελτιστοποίηση ιστοσελίδων seo κατασκευη ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ιστοσελιδων κατασκευη eshop Για...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

βελτιστοποίηση ιστοσελίδων seo κατασκευη ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ιστοσελιδων κατασκευη eshop Για κατασκευη ιστοσελιδα τη κοστοσ κατασκευησ eshop φερόμενη κατασκευη δημιουργία ιστοσελίδασ με wordpress ιστοσελιδων λαρισα κατασκοπεία του κινητού τηλεφώνου της Μέρκελ - Να καταθέσει ο Σνόουντεν όσα δημιουργια ιστοτοπου γνωρίζει ζητούν οι εγγραφη σε στοιχηματικη εταιρεια Πράσινοι..."

Έκτακτη σύνοδος της γερμανικής Βουλής για τον «κοριό» της NSA κατασκευη βελτιστοποιηση ιστοσελιδων κατασκευη eshop
Για τη φερόμενη κατασκοπεία του κινητού τηλεφώνου της Μέρκελ - Να καταθέσει ο Σνόουντεν όσα γνωρίζει ζητούν οι ΠράσινοιΈκτακτη συνεδρίαση για τον «κοριό» της αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) πρόκειται να πραγματοποιήσει η γερμανική στις 28 Νοεμβρίου, προκειμένου οι βουλευτές να συζητήσουν το θέμα των υποκλοπών και δη τη φερόμενη κατασκοπεία του κινητού τηλεφώνου της καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ.



Οι Πράσινοι ζητούν μάλιστα να κληθεί να καταθέσει ο Έντουαρντ Σνόουντεν όσα γνωρίζει σε εξεταστική επιτ ροπή της γερμανικής Βουλής.



Το περιοδικό «Ντερ Σπίγκελ», το οποίο είχε αποκαλύψει τις υποψίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης σχετικά με το θέμα αυτό, αποκάλυψε την Κυριακή ότι η η Μέρκελ παρακολουθούνταν στην πραγματικότητα από το 2002, δηλαδή πριν καν γίνει καγκελάριος (2005) και όταν στο Λευκό Οίκο βρισκόταν ο Τζορτζ Μπους.



«Θα πιέσουμε για αποσαφήνιση με όλες μας τις δυνάμεις διότι ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για καλές γερμανο-αμερικανικές �Γερμανικής κυβέρνησηκυβέρνησης</a> που ζητάει εξηγήσεις από τους Αμερικανούς.



Η NSA διαψεύδει ότι ο Ομπάμα γνώριζε από το 2010 για την παρακολούθηση της Μέρκελ, ενώ και η WSJ υποστηρίζει ότι ο Λευκός Οίκος ενημερώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, μετά από εσωτερική έρευνα που διατάχθηκε, για την κατασκοπεία της Μέρκελ αλλά και άλλων 35 ηγετών της διεθνούς πολιτικής σκηνής. Αφού ενημερώθηκε ο Ομπάμα, το πρόγραμμα σταμάτησε σύμφωνα με τη WSJ.



κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β' Αθηνών.



Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.



Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.



Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.



Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.



Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».



Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
Εμίλια Αράτα: Η γυμνή... ακροβάτης της Μέρκελ

Ποια είναι η 23χρονη χορεύτρια που άφησε με το στόμα ανοιχτό τη Γερμανίδα καγκελάριο με το καυτό της σόουΗ γυναίκα - λάστιχο που έδωσε μία καυτή νότα στην προεκλογική συγκέντρωση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Ντίσελντορφ είναι διάσημη ακροβάτης και δικαίως, άφησε με το όνομα ανοικτό ακόμα και την Γερμανίδα καγκελάριο, Ανγκελα Μέρκελ.



Μόλις 23 ετών, η Εμίλια Αράτα έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για τις ακροβατικές της ικανότητες αλλά και για τη γοητεία της. Έχει ψυχαγωγήσει την πριγκίπισσα Αννα και τον πρίγκιπα Κάρολο ενώ έχει διακριθεί και σε ρεάλιτι, όπως στο βρετανικό Big Brother και το Super Talent.







Προέρχεται από οικογένεια ακροβατών (επτά γενιές) και όλες τις φορές που επιδίδεται σε ακροβατικά, έχει στο πλευρό της τον αδερφό της, Βίκτορ.



Η αγαπημένη της ακροβατική στάση είναι να ισορροπεί στο λαιμό του αδερφού της, όπως η ίδια λέει χαρακτηριστικά.







Η Εμίλια γεννήθηκε το 1989 στο Μπιρμινγχαμ της Βρετανίας .Σε ηλικία έξι ετών, έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε τσίρκο. Σήμερα, όσοι θέλουν να την απολαύσουν από κοντά μπορούν να επικέφθούν το Palazzo Variety Show στο Βερολίνο, όπου η Εμίλια εμφανίζεται έξι φορές την εβδομάδα.



Κατά τη διάρκεια των επιδείξεών της σε τσίρκο, έχει τραυματιστεί ουκ ολίγες φορές, όμως τα τραύματά της δεν την πτοούν. Η μητέρα της, Κάρμεν, είναι εκπαιδεύτρα στο ριάλιτι του "Sky One", "Cιrque de Celebrite".










κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop
source: http://www.protothema.gr/world/article/323222/ektakti-sunodos-tis-germanikis-voulis-gia-ton-korio-tis-nsa/

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop…