Αστυνομία πληροφορίες Εισαγγελέα ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Σάλος στην Τουρκία: Και ο Εγκεμέν Μπαγίς στο σκάνδαλο διαφθοράς
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ πλακα καρυστου πετρες καρυστου ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Η εισαγγελία διαθέτει οπτικό επενδυση πετρα υλικό από τη στιγμή κατά την οποία παίρνει πετρες από επιχειρηματία το επενδυση πετρα ποσό 1,5 επενδυση πετρα εκατ. Πλάκες Καρύστου δολάρια
..."
Σάλος στην Τουρκία: Και ο Εγκεμέν Μπαγίς στο σκάνδαλο διαφθοράς ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ
Η εισαγγελία διαθέ ΤΕΙ οπτικό υλικό από τη στιγμή κατά την οποία παίρνει από επιχειρηματία το ποσό 1,5 εκατ. δολάριαΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Τουρκία αναφορικά με το μέγα σκάνδαλο διαφθοράς που εκθέ ΤΕΙ ανεπανόρθωτα τον Ταγίπ Ερντογάν.
Έπειτα από έφοδο στο σπίτι του γενικού διευθυντή της τράπεζας «Halkbank», Σουλεϊμάν Ασλάν, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Τα χρήματα βρέθηκαν κρυμμένα σε κουτιά παπουτσιών στη βιβλιοθήκη του σπιτιού του Ασλάν, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στους συλληφθέντες. Η σύζυγος του Σουλειμάν, που προσήχθη επίσης χθες, έχει καταγραφεί να λέει: «Έφτασαν τα πράσινα», σε τηλεφωνική συνομιλία που παρακολούθησε η Αστυνομία, όπως ανέφεραν δικαστικές πηγές στο πρακτορείο «Doğan».
Εν τω μεταξύ, o γενικός εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε επισήμως τον διορισμό άλλων δύο εισαγγελέων στην ομάδα εκείνων που πραγματοποιούν την έρευνα για να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.
Νωρίτερα το πρωί, αντικαταστάθηκαν οι διοικητές πέντε διευθύνσεων στην Ασφάλεια Κωνσταντινούπολης.
Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν, στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης θα περιληφθούν οι υπουργοί Εσωτερικών, οικονομίας και [http://www.minenv.gr/4/43/g4300.html πολεοδομίαπολεοδομίας</a>.
Την ίδια ώρα γίνεται λόγος και για τέταρτο υπουργό για τον οποίο η τουρκική εισαγγελία διαθέ ΤΕΙ οπτικό υλικό από τη στιγμή κατά την οποία ο ίδιος παίρνει από επιχειρηματία το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων. πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τέταρτος υπουργός είναι ο αρμόδιος για ευρωπαϊκά θέματα υπουργός Εγκεμέν Μπαγίς.
Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Χουριέτ», η τουρκική εισαγγελία διεξάγει τρεις έρευνες.
Η πρώτη αφορά τις δραστηριότητες του επιχειρηματία Ρεζά Ζαράφ , ο οποίος κατηγορείται για δωροδοκία και για παράνομη εξαγωγή χρυσού στο Ιράν Η δεύτερη έρευνα αφορά το δήμαρχο της συνοικίας Φατίχ της Κωνσταντινούπολης και την άδεια που παρείχε ο δήμος για κατασκευή ξενοδοχείου σε σημείο από όπου περνά η γραμμή μετρό «Μαρμαραϊ» που εγκαινιάστηκε πρόσφατα και σύμφωνα με την έκθεση των ειδικών δεν ήταν κατάλληλη για κατασκευή. Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται οι γιοι των υπουργών Εσωτερικών και οικονομίας.
Η τρίτη υπόθεση αφορά δημόσιες εκτάσεις για τις οποίες οι κατά τόπους δημοτικές αρχές δεν χορηγούσαν άδεια κατασκ�υπουργείο περιβάλλον[http://www.minenv.gr/4/43/g4300.html πολεοδομίαπολεοδομίας</a>. Στην υπόθεση εμπλέκονται ο γιος του υπουργού περιβάλλοντος και επιχειρηματίες όπως ο Αλί Αγάογλου ο οποίος δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο.
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο
Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.
Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη
Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του - Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίναΝεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.
Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.
Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.
Πηγή: Cretalive.gr
Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες
Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.
Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..
Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.
Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
Πηγή: Flashnews.gr
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ
source: http://www.protothema.gr/world/article/337964/tourkia-ragdaies-oi-exelixeis-me-to-skandalo-diafthoras/
ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ…