Google Νορβηγία Google Greek Seo Έξι χώρες «κονταροχτυπιούνται» για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022

From nmnwiki
Revision as of 02:08, 3 September 2021 by VinceUqk84634 (talk | contribs) (Created page with "greek seo Κίνα, [https://xenofon.gr/ διαφήμιση στα social media] Σουηδία, διαδικτυακη διαφημιση Νορβηγία, ηλεκτρο...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

greek seo Κίνα, διαφήμιση στα social media Σουηδία, διαδικτυακη διαφημιση Νορβηγία, ηλεκτρονικο καταστημα Πολωνία, κατασκευη ιστοσελιδασ ξενοδοχειου Καζακστάν και Ουκρανία μάχονται για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση
..."

Έξι χώρες «κονταροχτυπιούνται» για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022 greek seo

Κίνα, Σουηδία, Νορβηγία, Πολωνία, Καζακστάν και Ουκρανία μάχονται για την κορυφαία αθλητική διοργάνωσηΈξι πόλεις θα διεκδικήσουν τη διοργάνωση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2022, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΔΟΕ. 



Πρόκειται για το Πεκίνο ( Κίνα), την Στοκχόλμη (Σουηδία), το Οσλο (Νορβηγία), την Κρακοβία (Πολωνία), την Αλμάτι (Καζακστάν) και την Λβιβ (Ουκρανία). 



Αναφερόμενος στις έξι πόλεις και στην διεκδίκηση της διοργάνωσης, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον υψηλό βαθμό ποιότητας των υποψηφιοτήτων, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι Πεκίνο (2012), Στοκχόλμη (1912) και Οσλο (1952 Χειμερινοί), έχουν αναλάβει και στο παρελθόν την κορυφαία αθλητική διοργάνωση.
greek seo greek seo Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της...Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.



Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.



"Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων", δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.



Η έκθεση με τίτλο "Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;" βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.



Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.



Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.



Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.



Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.



"Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, web hosting τιμεσ ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που προωθηση ιστοσελιδας έδωσαν οι ερωτηθέντες", σύμφωνα με την έρευνα.



Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.



Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.



Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.



Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.


greek seo Νορβηγία: Ο Μπρέιβικ στη φυλακή, το κόμμα του στη Βουλή!

Η νικήτρια κεντροδεξιά Ερνα Σόλμπεργκ ετοιμάζεται να σχηματίσει Συνασπισμό με το ακροδεξιό κόμμα της Προόδου
Δύο χρόνια μετά το μακελειό που συγκλόνισε την Νορβηγία και ολόκληρο τον κόσμο με πρωταγωνιστή τον ακροδεξιό Αντερς Μπρέβικ που σκότωσε 77 ανθρώπους στο νησί Ουτόγια, η ακροδεξιά αναμένεται να ανέβει στην κυβέρνηση.


Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν εχθές Δευτέρα, από τις οποίες αναδείχθηκε νικήτρια η κεντροδεξιά Ερνα Σόλμπεργκ με το Συντηρητικό κόμμα, η «Σιδηρά Ερνα» ετοιμάζεται να σχηματίσει κυβέρνηση με το ακροδεξιό κόμμα της Προόδου που τάσσεται κατά της μετανάστευσης, και του οποίου μέλος ήταν και ο Μπρέιβικ.


Όπως έδειχναν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις η Σόλμπεργκ αναμενόταν να εκτοπίσει τους Εργατικούς του Γιενς Στόλτενμπεργκ, μετά την παραδοχή ήττας του οποίου η « Μέρκελ του Βορρά», όπως πολλοί την χαρακτηρίζουνκόμμακόμματα</a> της κεντροδεξιάς».


Την ώρα που ο νορβηγικός λαός φαίνεται πως τιμώρησε τον κεντροαριστερό Στόλτενμπεργκ κατηγορώντας τον πως δεν επένδυσε τα έσοδα της χώρας από το πετρέλαιο ώστε να ενισχύσει την οικονομία της Νορβηγίας, η Σόλμπεργκ, χαμογελαστή και πιο προσιτή από ό,τι στο παρελθόν, υποσχόταν φοροαπαλλαγές και ιδιωτικοποιήσεις.


Βέβαια, παρά τα χαμόγελα αν τελικά προχωρήσει σε Συνασπισμό με το κόμμα της Προόδου, μπορεί να αποτρέψει άλλους πιθανούς συμμάχους της, όπως Χριστιανοδημοκράτες και τους Φιλελεύθερους, οι οποίοι βλέπουν με σκεπτικισμό αυτή τη συγκατοίκηση.


Την ίδια στιγμή, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι πλέον το κόμμα της Προόδου της Σιβ Γιένσεν ακολουθεί την πολ�κόμμακόμματα</a> σχετικά με το ζήτημα της μετανάστευσης.


«Το κόμμα της Προόδου δεν έχει καμία σχέση με όσα έκανε ο Μπρέιβικ. Είναι άσχετο θέμα. Κανένας Νορβηγός με ελάχιστη νοημοσύνη δε συνδέει τον Μπρέιβικ με το κόμμα σήμερα», δήλωσε ο Κέτιλ Κόλσρουντ της συντηρητικής Εφημερίδας Aftenposten.


Ωστόσο, οι επιζώντες του μακελειού στο νησί Ουτόγια δεν έχουν την ίδια άποψη.


«Με τρομοκρατεί το γεγονός ότι το κόμμα της Προόδου μπορεί να αναλάβει εξουσία. Κάποια από τα πιο σημαντικά στελέχη του ακολουθούν ακόμα σκληρή ρητορική κατά της μετανάστευσης. Αυτού του είδους η ρητορική θα οδηγήσει σε ακόμα πιο εχθρικό κλίμα», δήλωσε ο 29χρονος επιζών Βέγκαρντ Γκρόσλι Βενεσλαντ.


Από την πλευρά της η Γιένσεν υποστηρίζει πως το κόμμα της είναι «φιλελεύθερο» και απορρίπ ΤΕΙ την ετικέτα του «λαϊκισμού». Παρόλα αυτά ίσως οι θέσεις της απομακρύνουν τους συμμάχους της Σόλμπεργκ και αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε η νεοεκλεγείσα πρωθυπουργός αναμένεται να σχηματίσει κυβέρνηση μειοψηφίας


Συνασπισμό μοναχά με την Γιένσεν.


greek seo
source: http://www.protothema.gr/sports/article/328775/exi-hores-kodarohtupioudai-gia-tous-heimerinous-olubiakous-agones-tou-2022/

greek seo…