Διοίκηση διοίκηση οφειλών ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Κοινωνία - Η πρώτη επανασύνδεση είναι γεγονός

From nmnwiki
Revision as of 06:14, 27 August 2021 by UMVMargene (talk | contribs) (Created page with "ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για ό...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

- Κοινωνία - Η πρώτη επανασύνδεση είναι γεγονός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Στην επανασύνδεση του ρεύματος σε νοικοκυριά στα οποία είχε διακοπεί η ηλεκτροδότηση λόγω οφειλών, προχωρά ήδη ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεννόηση με τον διευθυντή της τοπικής οργάνωσης της ΔΕΗ και τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η πρώτη επανασύνδεση μάλιστα έγινε το μεσημέρι ενώ από αύριο Πέμπτη οι πολίτες στους οποίους έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση και κατεγράφησαν ήδη από τις υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, θα είναι σε θέση να παρουσιαστούν στη ΔΕΗ και να επανασυνδέσου�υπουργείο περιβάλλονπεριβάλλοντος</a>.



Μετά τη συνέντευξη του Δημάρχου Λαρισαίων Κ. Τζανακούλη την περασμένη Δευτέρα στη διάρκεια της οποίας απηύθυνε έκκληση σε όσους έχουν υποστεί διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω οφειλών και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, οι διαδικασίες κινήθηκαν ταχύτατα και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων εντόπισαν την πρώτη ομάδα δικαιούχων και σε συνεννόηση με την διεύθυνση των τοπικών υπηρεσιών της ΔΕΗ ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες ένταξης τους στο κοινωνικό τιμολόγιο. Ο δήμαρχος Λαρισαίων μετά από συνεννόηση με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες κα τη διοίκηση της ΔΕΗ, έσ ΤΕΙλε στην Επιχείρηση Ηλεκτροδότησης την πρώτη λίστα των δικαιούχων για την ένταξη τους στο κοινωνικό τιμολόγιο.



Να σημειωθεί ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων υποστηρίζουν καθημερινά περισσότερους από 500 Λαρισαίους μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου που λειτουργεί στην πόλη από το καλοκαίρι του 2010, καθώς επίσης και 200 Λαρισαίους καθημερινά μέσω του κοινωνικού συσσιτίου. Μέσω των δομών κοινωνικής πρόνοιας ο Δήμος Λαρισαίων ήταν σε θέση άμεσα να εντοπίσει τους δικαιούχους του ευεργετήματος της επανασύνδεσης του ρεύματος, ενώ οι υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται καθημερινά για τον εντοπισμό όσων ακόμα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα και δεν έχουν κάνει χρήση του μέτρου της ένταξης τους στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ.



Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης επαναλαμβάνει την έκκληση προς όλους τους Λαρισαίους που δεν έχουν ρεύμα λόγω οφειλών να εμφανιστούν στις δημοτικές υπηρεσίες και να προχωρήσουν στην επανασύνδεση του άμεσα, με τη συνδρομή των δημοτικών υπηρεσιών.





ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων - Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιώνΣε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.



Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.



Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, ντετεκτιβ αθηνα τιμεσ διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.



«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, κερατο απιστια Γιώργος Κυριακόπουλος.



Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».



Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.



«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις



Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.



Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, παντρεμενη απιστια επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ



Πλέον, κατόπιν... εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.



Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, Ιδιωτικοι ντετεκτιβ είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.



Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ


ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της ΙταλίαςΜετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.



Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.



Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.



Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.





















ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=282808&catID=3

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ…