Κύπρου Κυπριακό τρόικα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Έκτακτη σύσκεψη του Συμβουλίου Αρχηγών στην Κύπρο
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών, στην οποία μετέχουν οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων, συγκάλεσε ο πρόεδρος......
Έκτακτη σύσκεψη του Συμβουλίου Αρχηγών στην Κύπρο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Επί τάπητος Κυπριακό και αξιολόγηση της τρόικας
Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών, στην οποία μετέχουν οι αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων, συγκάλεσε ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.
Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης, ιδιωτικοι ντετεκτιβ αλεξανδρουπολη που προγραμματίστηκε για τις 11.30 το πρωί, δεν έχει καθορισθεί, αλλά εικάζεται ότι η σύσκεψη θα γίνει προκειμένου ο κ. Αναστασιάδης να προβεί σε ενημέρωση για τρέχοντα θέματα.
Στην ατζέντα της σύσκεψης περιλαμβάνονται οι προσπάθειες για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό και η πορεία της αξιολόγησης που διενεργεί από χθες η τρόικα.
Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού επιβεβαίωσε ότι πήρε πρόσκληση για τη σύσκεψη αλλά εξέφρασε άγνοια για το περιεχόμενό της.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»
Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.
Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: ιδιωτικοσ ερευνητησ αδεια «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, ζακυνθινοσ ντετεκτιβ ήταν για αυτό τον σκοπό.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ Σε συχνότητα απολύσεων τα δημοτικά ραδιόφωνα
Στο στόχαστρο της τρόικας μπαίνουν σύμφωνα με πληροφορίες τα δημοτικά ραδιόφωνα, όπου η τρόικα ζητεί να εφαρμοστεί αναδιάρθρωση και απολύσεις 700 εργαζομένων, σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας Έθνος.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η μείωση του προσωπικού στους δημοτικούς σταθμούς θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του έτους, ζακυνθινοσ ντετεκτιβ προκειμένου να συμπεριληφθούν στις 2.000 απολύσεις που θα γίνουν ως το τέλος του 2013, μαζί με τους εργαζόμενους στην αμυντική βιομηχανία και τους περίπου 300 επίορκους.
Στη δεξαμενή θα μπουν σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες, όλες οι ειδικότητες, δηλαδή δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι. Κυβερνητικά στελέχη τονίζουν σύμφωνα με το Έθνος πως σκοπός δεν είναι να μπει λουκέτο στα δημοτικά ραδιόφωνα αλλά να εξυγιανθούν τα οικονομικά.
Η μείωση του προσωπικού θα γίνει στο πλαίσιο αξιολόγησης των δομών στους ΟΤΑ ως το τέλος του έτους. Τα δημοτικά ραδιόφωνα ανήκουν στην κατηγορία των νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου.
Σημειώνεται πως η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει για 4.000 απολύσεις ως το 2013 και 11.000 μέχρι το 2014.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, ανέφερε πως μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των υπαλλήλων των ΟΤΑ. Πρόσθεσε πως πρώτα θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών και μετά η αναδιάρθρωσή τους.
Διέψευσε το δημοσίευμα για μαζικές απολύσεις.
Είπε επίσης ότι θα προσληφθούν μέσω ΕΣΠΑ με κοινωνικά κριτήρια από τον ΟΑΕΔ 3800 σχολικοί φύλακες, τονίζοντας ότι έχουν μπει σε διαθεσιμότητα 2234. Το 10% των δημοτικών αστυνομικών θα εξαιρεθεί από την μετακίνηση, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών.
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/601789/ektakti-suskepsi-tou-sumvouliou-arhigon-stin-kupro/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΘΗΝΑ…