Χρήματα διαμερίσματα χρήματα Greek Seo Συλλήψεις για κλοπές και ληστείες σε Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο

From nmnwiki
Revision as of 20:00, 12 September 2021 by VinceUqk84634 (talk | contribs) (Created page with "δημιουργία ιστοσελίδας ανάπτυξη ιστοσελίδων - [https://xenofon.gr/ https://xenofon.gr/]. greek seo Συλλήψεις για κατα...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

δημιουργία ιστοσελίδας ανάπτυξη ιστοσελίδων - https://xenofon.gr/. greek seo Συλλήψεις για κατασκευή ιστοσελίδων λάρισα seo ελλάδα κλοπές εταιρειεσ digital marketing σχεδιασμοσ ιστοσελιδασ και ληστείες σε φτιαξε ιστοσελιδα Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο"

Συλλήψεις για κλοπές και ληστείες σε Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο greek seo


Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες τους τελευταίους οκτώ μήνες διέπραξαν πέντε ληστείες στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, μέσα και έξω από διαμερίσματα, και 11 κλοπές από σπίτια στη Νέα Σμύρνη, κλέβοντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικέεισαγγελέαεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών</a>.






greek seo greek seo Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της ΤουρκίαςΣε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.



Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.



Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.



πηγή: dailymail
greek seo Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»

Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.



Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, ήταν για αυτό τον σκοπό.



Διαβάστε περισσότερα εδώ









greek seo
source: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/370597/syllipseis-gia-klopes-kai-listeies-se-nea-smyrni-kai-palaio-faliro

greek seo…